Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 23. června 2024  |  Svátek má Zdeňka
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Leden na Ještědu? Nejlepší lyžovačka v širokém okolí, poloprázdné sjezdovky a celodenní skipasy od 370 korun

PR článek

Chtěli byste vyrazit na lyže, ale odrazuje vás teplé počasí a obleva na horách? Neváhejte a navštivte Skiareál Ještěd, kde se stále lyžuje. Zatímco většina středisek v Libereckém kraji bojuje s nedostatkem sněhu či dokonce zavírají provoz, na Ještědu zima nekončí. Lyžování na oblíbené sjezdovce Nová Skalka si užijete díky zvýhodněným skipasům za ceny vedlejší sezony od 370 korun, to je začátek roku na Ještědu.

„Přestože nám počasí v posledních dnech nepřeje, lyžařské podmínky nejsou zdaleka tak zlé, jak se může zdát. Alespoň v našem středisku si stále návštěvníci kvalitně zalyžují. Denně upravujeme oblíbenou sjezdovku Nová Skalka a v provozu je čtyřsedačková lanovka. Úbytek návštěvníků po vánočních svátcích navíc znamená poloprázdné svahy a téměř žádné fronty u lanovek,“ uvedl ředitel Skiareálu Ještěd Jakub Hanuš s tím, že v lednu nakoupíte i velmi výhodně celodenní skipasy za cenu vedlejší sezóny, a to online z pohodlí domova přes věrnostní program gopass.travel, díky kterému můžete vedle nákupu nejvýhodnějších skipasů čerpat i nejrůznější benefity a slevy po celou sezónu.

V nabídce jsou i hodinové skipasy, díky kterým si můžete zalyžovat ve vámi oblíbené části dne. Skiareál Ještěd je navíc prvním českým střediskem s úplně bezobslužným pokladním systémem. Tím, že jste u turniketů z centra Liberce tramvají za pár minut a z Prahy autem za hodinu, je oblíbeným zpestřením pracovního dne i večerní lyžování nebo naopak ranní Fresh Track před oficiálním otevřením lanovky.

Nenechte si ujít Apres Ski

Pokud zavítáte do Skiareálu Ještěd, nenechte si rozhodně ujít Après-ski zábavu. Dejte si pár jízd a zajděte se občerstvit do stylového Après-ski baru Nová Skalka přímo u dojezdu sjezdovky s výhledem na Liberec a okolí. Velkou devízou ještědského skiareálu je nepochybně v těchto dnech i výuková zóna pro děti.

„V průběhu ledna u nás uvítáme řadu lyžařských kurzů mateřských škol, kterým nabízíme skvělé zázemí pro výuku malých dětí. Jde skutečně o jednu z nejdostupnějších dětských arén v Čechách, kde naši instruktoři pomáhají dětem s prvními obloučky. I přes nepřízeň počasí jsou zde podmínky stále dobré i díky naší zasněžovací technologii SNOWFACTORY,“ doplnil Jakub Hanuš.

Více informací naleznete na www.skijested.cz a www.gopass.travel.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Skiareál Ještěd

Štítky ještěd, lyžování, skiareál, lyžařská škola, skipasy, leden

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mimochodem, článek navenek označen jako Sport a uvnitř PR. Svině jste, s novinařinou nemáte NIC společného.

Úterý, 3. ledna 2023, 19:36Odpovědět

Šmejdský článek. Doporučuji podívat se přinejmenším na webové kamery z areálu :-D, ne na ty reklamní fejkové fotky :-D

Úterý, 3. ledna 2023, 19:34Odpovědět

Leden na Ještědu? Nejlepší lyžovačka v širokém okolí, poloprázdné sjezdovky a celodenní skipasy od 370 korun  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.