Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Největší evropská MMA organizace již brzy v liberecké Home Credit Areně

PR článek

V sobotu 25. 2. 2023 se od 19:00 v liberecké Home Credit Areně odehraje jeden z velkolepých galavečerů KSW 79, které jsou po celém světě oblíbené díky spojení vysoce kvalitního bojového sportu, jedinečné zábavy a prvotřídní produkce.

V očekávaném hlavním zápase svůj KSW titul v těžké váze bude obhajovat rekordní šampion Phil de Fries, který vyzve na souboj Todda Duffee. Dále se v těžké váze po více jak sedmi letech střetne slovenský bojovník Tomáš Možný s Arkadiuszem Wrzoskem.

Další zápas, na který se mohou těšit fanoušci zejména ze severu, bude mezi Dominikem Humburgerem z Liberce a Nemanjou Nikoličem, kteří jsou oba doposud neporaženými bojovníky střední váhy. V té se rovněž postaví Frederico Komuenha proti nebezpečnému soupeři z Top Teamu Košice, Matyasovi Viszlayovi.

Čeští fanoušci mohou dále očekávat napínavý zápas Davida Hoška, který stejně jako jeho soupeř Andreas Gustafsson nikdy nenechává výsledek na rozhodčích, nebo Petry Částkové, která má v plánu se vrátit na vítěznou vlnu a čeká ji tak ostrý boj v muší váze. Kompletní informace o události naleznete na webových stránkách Sport Park Liberec – www.sportparkliberec.cz/akce-a-kultura/prehled-akci/ksw-79-liberec.

Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketportal – www.ticketportal.cz/event/KSW-79.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky MMA, galavečer, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Největší evropská MMA organizace již brzy v liberecké Home Credit Areně  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.