Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Vydražte dres a podpořte Aničku z Liberce, která skončila na vozíku

Nešťastná událost z loňského roku, která se přihodila liberecké mladé cyklistce Aničce Slancové, dodnes rezonuje celým cyklistickým světem. Anička měla při závodě světové fourcrossové série těžký pád a utrpěla vážný úraz páteře. Je připoutaná na invalidní vozík. Cyklisté ji nyní chtějí podpořit u příležitosti závodu OZP 50 Podralsko 50 a draží v její prospěch dresy.

Anička Slancová je nadějnou vášnivou cyklistkou, avšak její život se doslova z minuty na minutu obrátil na ruby, když si při pádu na závodech v italském Val di Sole vážně poranila páteř a je upoutaná na invalidní vozík. Závodnice z Liberce se přesto nevzdává. Anička podstoupila dlouhodobý rehabilitační proces v ústavu v Kladrubech a optimismus ji rozhodně neopouští. Sama pokračuje v dalších cvičeních a rehabilitacích, které jsou ovšem finančně velmi nákladné.

V rámci cyklistického závodu OZP 50 Podralsko jsme se rozhodli Aničku podpořit v jejím úsilí. Oslovili jsme největší hvězdy současné české bikové scény a výsledkem je charitativní aukce dresů jezdců cross country i maratonu,“ řekl ředitel závodu Lukáš Gamba.

Zájemci můžou získat v dražbě například podepsaný originální dres Ondřeje Cinka, Filipa Adela, Honzy Strože, Lubomíra Petruše, Karly Štěpánové, Terky Neumanové či dres D2mont Meridy. Vyvolávací cena všech dresů je 500 a 1000 korun, minimální příhoz je 100 Kč. Aukce probíhá na facebooku.

V den závodu, v sobotu 11. června, bude pokračovat přímo na místě v areálu v Osečné. Po vyhlášení bude Aničce předán šek s vybranou částkou. Cílem naší aukce je vybrat co nejvíce finančních  prostředků na potřebné rehabilitace, kdy chce Anna mimo jiné i inspirovat ostatní, aby to nevzdávali,“ dodal Gamba.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto OZP 50 Podralská

Štítky podpora, dražba, cyklistika, dresy, pomoc, Liberec, Osečná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vydražte dres a podpořte Aničku z Liberce, která skončila na vozíku  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.