Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nejvýhodnější startovné a 25 procent sleva. ČEZ Jizerská 50 spouští registrace

PR článek

Spuštění registrací na legendární ČEZ Jizerskou 50 je dlouho očekávaná událost pro každého skutečného fanouška běžeckého lyžování. Závodníci se mohou začít přihlašovat úderem 12. hodiny v úterý 15. srpna a jak bývá zvykem, na ty nejrychlejší účastníky čeká odměna ve formě nejvýhodnějšího startovného. V kombinaci s 25% slevou od platebních partnerů závodu Mastercard a ČSOB lze letos pořídit startovné doslova za hubičku.

57. ČEZ Jizerská 50 se uskuteční v tradičním únorovém termínu, konkrétně od čtvrtka 8. 2. do neděle 11. 2. 2024. Na závodníky čeká nabitý program s celkem 8 závody a doprovodnou kulturní vložkou, zkrátka program pro jednotlivce i celé rodiny!

Nejvýhodnější startovné pořídíte do 31. října

Zájemci budou mít možnost zakoupit startovné tradičně v několika vlnách. První fáze startuje od spuštění registrací a nebude trvat pouze do konce září, jak byli mnozí závodníci zvyklí, ale až do 31. října. Všichni potenciální účastníci tak budou mít dostatek času využít tuto možnost a pořídit si své startovné nejvýhodněji, jak to jenom jde. Výše startovného navzdory inflaci zůstává na všechny závody stejná jako tomu bylo loni. Startovné na hlavní závod na 50 km do konce října pořídíte za 2 120 Kč, a můžete tak ušetřit stovky korun oproti registracím v pozdějších vlnách. Kompletní přehlednou tabulku s výpisem jednotlivých startovných najdete na jiz50.cz v sekci “Startovné”.

Startovné za hubičku se slevou 25 %

Jizerská 50 je díky 25% slevě na jedno startovné s kartou Mastercard od ČSOB ještě dostupnější pro každého. Pokud závodník pořídí své startovné v rámci nejvýhodnější vlny do konce října a přidá slevu od platebních partnerů Jizerské 50, získá své startovné nejvýhodněji, jak je to vůbec možné. Sleva se vztahuje vždy na jednoho konkrétního klienta ČSOB, který disponuje kartou Mastercard a automaticky se uplatní na nejhodnotnější startovné z celé objednávky. V případě zájmu o hlavní závod tedy startovné vyjde na skvělých 1 590 Kč a závodník ušetří maximální možnou částku 530 Kč, která odpovídá 25 %. Podrobné podmínky a vysvětlení slevové akce lze najít na webu www.jiz50.cz v sekci “Výhody s ČSOB a Mastercard”.

ČSOB navíc do 31. 8. 2023 nabízí pro nové klienty další odměny! Založte si účet online, přihlaste se do mobilní aplikace ČSOB Smart, zaplaťte kartou a získejte dohromady krásný bonus až 1 000 Kč! Startovné na ČEZ Jizerskou 50 vás potom vyjde skutečně za hubičku.

Bojíte se nedostatku sněhu? Pojišťovna VZP, a.s. vám kryje záda

Pro všechny, kteří by si rádi pořídili startovné co nejdříve, ale bojí se nedostatku sněhu a v důsledku toho zrušení celé akce, máme skvělou zprávu: nebojte se! Na 57. ročník Jizerské 50 se organizátorům ve spolupráci s Pojišťovnou VZP, a.s. opět podařilo připravit pojištění, které kryje riziko nedostatku sněhu v Jizerských horách. V případě, že by nebylo závod možné uspořádat ani na náhradní či zkrácené trati, bude závodníkům vráceno až 70 % základního startovného na trase, na kterou je dotyčný přihlášen. Podrobnější informace k pojištění najdete na webu jiz50.cz.

Zbývá jediná otázka: Jak vydržet do zimy a do Jizerské 50?  Nalaďte se na její atmosféru už v létě a natrénujte na zimu na Jizerské 50 RUN! Letní verze zimní legendy se koná už v sobotu 26. srpna v Bedřichově. Startovná seženete na jiz50.cz a behejlesy.cz. A pokud jste fanoušci silniční cyklistiky, určitě si nechcete nechat ujít premiérový ročník Road Classics, který vás vyveze 16. září až na Ještěd. Pro bližší informace navštivte roadclassics.cz.

Ohodnoť článek

Štítky jizerská 50, závod, lyže, jiz50, čez, startovné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejvýhodnější startovné a 25 procent sleva. ČEZ Jizerská 50 spouští registrace  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.