Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nový cyklistický seriál Road Classics míří do Libereckého kraje. A hledá pomocné síly

PR článek

Liberecký kraj hostí 16. září premiéru cyklistického seriálu Road Classics. A vy můžete být součástí jedinečné akce, i když nepojedete na kole, protože organizátorský tým hledá pomocné síly do zázemí i na trasu.

Hlavní prioritou pro Road Classics je bezpečnost, a proto je potřeba, aby měl personál co nejvíce členů. Pokud máte čas a zájem být u zrodu něčeho nového, napište na email staff@roadclassics.cz. Více informací o akci naleznete na webu roadclassics.cz.

Seriál silniční cyklistiky Road Classics má jasný cíl nabídnout tradiční disciplínu v netradičním pojetí. Amatérské jezdce na jednotlivých akcích –⁠ monumentech –⁠ zatáhne do nejzajímavějších koutů České republiky a pro premiéru si vybral Jizerské hory, Liberec a jedinečný Ještěd. „Silniční cyklistika jako životní styl. Silniční cyklistika na úrovni. Chceme nabídnout něco, co v českém prostředí dosud chybělo a zároveň něco, po čem je v posledních letech nejen u nás značná poptávka,“ zmiňuje šéf projektu Jan Hejda.

Cyklisté si v rámci monumentů mohou vybrat ze dvou formátů –⁠ uvolněného švihu, který si lze zpestřit měřenými segmenty, a plnohodnotného závodu s několika prémiemi. Místo v pelotonu si tedy najdou jak ti, kteří si chtějí vyjet místo na bedně, tak ti, kteří nikam nespěchají a jen délka trasy kolem 100 km spolu s převýšením přes 2300 m je pro ně výzvou, kterou teď mají možnost pokořit ve speciálních – a zejména bezpečných – kulisách uzavřených silnic. Opomenuti nebudou ani vyznavači e-kol.

Peloton Road Classics se dá poprvé do pohybu už letos 16. září v Liberci. Projede ikonickými místy Jizerských hor a vrcholem bude dobývání severočeské „rakety“ dohlížející na okolí – Ještědu. Navíc v době oslav 50. výročí od otevření působivé stavby. Půjde o předkrm před dalším ročníkem, kdy seriál nabídne již plnohodnotný formát seriálu s několika monumenty po celé republice.

Za projektem stojí sportovně marketingová agentura RAUL!, která seriálem Road Classics rozšířuje rodinu úspěšných eventů v čele s Jizerskou 50, Běhej lesy, Ostrava Beach Pro nebo SkiTour.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky road classics, kolo, závod, liberecký kraj, ještěd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nový cyklistický seriál Road Classics míří do Libereckého kraje. A hledá pomocné síly  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.