Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

A-STYL vstoupil do nového roku s elánem. Láká nováčky. Přijďte!

PR článek

Pohyb, zábavu, ale i sportovní úspěchy, a především spoustu nových kamarádů a zážitků mohou děti zažít v libereckém tanečním a pohybovém klubu A-STYL. Jeden z nejznámějších klubů v regionu láká mezi sebe nováčky, kteří mají jedinečnou šanci se v pololetí zapojit do kurzů a přijít si v únoru vyzkoušet, co by jim nejvíc sedělo.

Celý únor mezi sebou rádi přivítáme každého nováčka, který má chuť se k nám přidat. Navíc má možnost si vyzkoušet první lekci zdarma, aby zjistil, co ho baví a nejvíc ho zaujme,“ zve zájemce Lucie Jakubcová, zakladatelka A-STYLu.

Přijít mohou kluci i holky, pro každého se najde to, co mu bude nejlépe vyhovovat. V nabídce jsou lekce baletu, contemporary, hip-hopu, cheerleaders, aerobicu, pom pon dance nebo gymnastiky pro začátečníky i pro ty, kteří raději soutěží. Prostor je i pro předškoláky, jimž je určena taneční a pohybová průprava nebo gymnastika se SPORTIMÁČKEM. Stačí si jen vybrat z pestré nabídky kurzů pro začátečníky i pokročilé.

A-STYL sbírá úspěchy nejen v rámci ČR

Liberecký A-STYL je ve světě tance, cheerleadingu i aerobiku již stálicí. Důkazem toho jsou nemalé úspěchy nejen v domácích, ale i v řadě zahraničních soutěží, na které chtějí navázat i v tomto roce. A-STYL například vloni reprezentovaly čtyři členky klubu na listopadovém Mistrovství Evropy v gymnastickém aerobiku v Turecku. Liberecké cheerleaders v uplynulém roce vybojovaly dva tituly na Mistrovství ČR, finálová umístění sbírají na soutěžích také tanečníci street dance battles.

Jedním z největších úspěchů loňského roku pak zapsal tým sportovního aerobiku na Světovém poháru a Open v Portugalsku, odkud na jaře přivezl pro Českou republiku bronzové medaile a další týmy se umístily na předních příčkách. 

Zábava pro každého. Přijďte se bavit i fandit

A-STYL připravuje na letošní rok také řadu akcí pro veřejnost. Přijít můžete fandit anebo se rovnou bavit a zažít den plný pohybu.

V dnech 16. - 17. března 2024 pořádá liberecký A-STYL mezinárodní závod v gymnastickém aerobiku Pohár federací 1. kolo 2024. Závod je určen soutěžícím z České republiky a Slovenka a současně je nominačním kláním na mistrovství světa. „Můžeme se proto těšit na ty nejlepší výkony. Závody pořádáme v Městské sportovní hale v Jablonci nad Nisou a fandit může přijít každý,“ zve návštěvníky Lucie Jakubcová.

Svátek dětí oslavit hrou i pohybem můžou zájemci 1. - 3. června 2024 v Autokempu Pavlovice. Koná se tam dětský den, na jehož pořádání se A-STYL podílí. Přijít a pobavit se může celá rodina. Připravena je řada sportovních aktivit a vystoupení. V pondělí 3. 6. bude prostor patřit edukativnímu programu SPORTIMÁČEK, kdy se v Pavlovicích sejdou děti z desítky mateřských škol a společně si zde užijí sportovně pohybový den.

O pár dní později se příznivci tance a pohybu mohou těšit na již tradiční akci A-STYL SHOW 2024. Ve dvouhodinové show v Městské sportovní hale v Jablonci nad Nisou se představí 6. června 2024 na pět stovek A-STYLÁKŮ. Svým rodinám, kamarádům i široké veřejnosti předvedou svá vystoupení, ve kterých můžete vidět, kam se za posledních 12 měsíců posunuli.

Školní rok pak vyvrcholí tradičními letními kempy a aktivitami pro členy A-SYLU. Celý srpen prožijí děti na soustředěních či při sportování společně se svými kamarády a vypilují nejenom své styly, ale také prohloubí přátelství. Vždyť právě to je jedním z cílů A-STYLU. Rozhýbat tělo, ale také najít nové kamarády a navázat přátelství na celý život.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto A-STYL

Štítky tanec, gymnastika, sport, Sportimáček, A-STYL, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

A-STYL vstoupil do nového roku s elánem. Láká nováčky. Přijďte!  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.