Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Král fandění, Cameron Hughes, se předvedl v liberecké Home Credit Aréně

Nadšený kanaďan Cameron Hughes rozzářil v pátek během zápasu ženského ledního hokeje Česko – Finsko v rámci Women’s Euro Hockey Tour libereckou Home Credit Arénu. Předvedl své prvotřídní taneční kreace a rozhazoval dresy mezi diváky.

V rámci Women’s Euro Hockey Tour, které se odehrává v liberecké Home Credit Aréně, vystoupil světoznámý sportovní tanečník a bavič Cameron Hughes. Během zápasu ženského ledního hokeje Česko – Finsko vystoupil mezi diváky na schodiště, začal předvádět svůj specifický tanec a povzbuzoval diváky k fandění. Mezitím rozhazoval několik dresů České hokejové reprezentace mezi publikum a strhl na sebe okamžitou pozornost.

Známý kanaďan rozhazuje trička po celém světě. Na svém kontě má více než 1 500 sportovních událostí, na kterých vystoupil, 20 nejrůznějších sportovních lig či 8 návštěv nemocnic. Konkrétně vystoupil na olympijských hrách v roce 2002 v Salt Lake City a v roce 2010 ve Vancouveru. Účastnil se také dvou finálových zápasů Stanley Cupu v Chicagu a Las Vegas, pěti finálových zápasů NBA v Clevelandu a Torontu nebo tenisového mistrovství US Open (2010 - 2018).

Za jeden zápas rozdá v průměru 130 triček. Nejvíce za jeden hrací den daroval 425 triček. Jeho dosavadní rekord v počtu navlečených a rozdaných triček je během jednoho kola tance třiadvacet.

Kromě fandění vydal Cameron knihu "KING OF CHEER", ve které popisuje svůj životní příběh od jeho celoživotního boje s ADHD až po předčasnou smrt milované matky během studia na střední škole.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Svengali Communications

Štítky Hokej, Home Credit Aréna, ženský hokej, Cameron Hughes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Král fandění, Cameron Hughes, se předvedl v liberecké Home Credit Aréně  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.