Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Petr Trnovský se stal Mistrem ČR ve střelbě ze vzduchových zbraní

V Plzni se konalo MČR ve střelbě ze vzduchových zbraní. V letošní sezóně stříleli mladí střelci SSK Liberec výborně, což dokládají medaile a poháry z různých soutěží, kterých se klub účastnil, včetně titulů Přeborníka kraje. Konkurence byla během celé sezóny velká a nikdo se neodvážil tipovat, komu se podaří vystoupit na stupínky vítězů, přesto trenér v medaili doufal. Střelcům SSK Liberec se nakonec se podařilo získat v jednotlivcích zlatou medaili a v družstvech stříbro a bronz.

Ve starším dorostu zvítězil a mistrem ČR se stal Petr Miloslav Trnovský s nástřelem 407,8 bodu. V jednu chvíli bojoval o medailovou pozici i Niccolo Ugo Mezzina, který po nevydařené poslední položce skončil s nástřelem 399,1 bodu na 7. místě. V krajském družstvu ve složení (Petr Miloslav Trnovský, Niccolo Ugo Mezzina – SSK Liberec, Jan Štěpánik – SSK Manušice) se střelci umístili na 2 místě.

V mladším dorostu měl svou premiéru Vilém Guba, který nastřílel svůj vyrovnaný výsledek 377,4 bodu, což stačilo na 14. místo ze 41 startujících. 

V juniorkách startovala Kateřina Mikulčíková (v barvách Dukly Plzeň), která ze 7. místa s 615,1 bodu postoupila do finále, kde získala bronzovou medaili. V mužích Radek Mikulčík (v barvách Olympu Plzeň) také postoupil do finále ze 7. místa s nástřelem 622,6 bodu, ve finále skončil na 8. místě. V družstvech získal bronzovou medaili.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto SSK Liberec

Štítky ssk liberec, střelci, liberec, střelba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Trnovský se stal Mistrem ČR ve střelbě ze vzduchových zbraní  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.