Počasí dnes27 °C, zítra19 °C
Pátek 21. června 2024  |  Svátek má Alois
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

NHL Global Fan Tour v Nisa Liberec vás nechá nahlédnout do zákulisí amerického hokeje

PR článek

Zatímco hvězdám v NHL letošní sezona pomalu končí, fanoušci nejprestižnější hokejové ligy světa mohou zažít pravou zámořskou atmosféru kousek od domova. V sobotu 22. června zve obchodní centrum Nisa v Liberci všechny na exkluzivní NHL Global Fan Tour, která bude probíhat mezi 10:00 - 18:00 hodin.

Návštěvníci všech věkových kategorií se můžou těšit na 15 hokejových aktivit, se kterými se v rámci České republiky jen tak nesetkají. Svoje dovednosti otestují na virtuální realitě, radaru na měření rychlosti a přesnosti střely nebo třeba testu zdatnosti, který využívá NHL k hodnocení hráčů při vstupním draftu. Každý účastník, který si vyzkouší všechna stanoviště získá za své snažení odměnu. V rámci celého dne budou probíhat soutěže o zajímavé ceny a možnost se setkat s legendami jak českého hokeje, tak NHL.

„Máme za sebou zlaté mistrovství světa a myslím, že všichni si ještě euforii z vítězství pamatujeme,“ Kateřina Boháčová, marketingová managerka, OC Nisa Liberec a dodává: „NHL Global Fan Tour je sice o zámořské lize, ale i tam máme svoje legendy. Jágr, Hašek, Voráček, Pastrňák… Zvu všechny, komu hokejka a bruslení rozzáří úsměv na tváři a garantuji, že v Nisa Liberec zažijí parádní odpoledne.“

V rámci dne přivítáme Michala Birnera a Richarda Tesaře z populárního hokejového podcastu Bomby k tyči. Bombaři si od 14 hodin budou povídat s hvězdnými hosty. Návštěvníci se také mohou těšit na Slavomíra Lenera, Radima Vrbatu a Václava Nedorosta. Partnerem akce je Nova Sport, která vysílá zápasy NHL a bude mít na místě svou zónu, do které mohou návštěvníci nahlédnout a také hokejový klub Bílý Tygři Liberec, který přivítá ve svém stánku všechny nadšence tohoto oblíbeného sportu. Celou akcí bude provázet moderátor Petr Suchoň. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky oc nisa, nisa liberec, nhl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

NHL Global Fan Tour v Nisa Liberec vás nechá nahlédnout do zákulisí amerického hokeje  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.