Počasí dnes30 °C, zítra28 °C
Středa 4. září 2024  |  Svátek má Jindřiška
Bez reklam

Úspěch taneční školy Ilma na světovém poháru – tři první místa

V řeckých Athénách se na konci června konalo Mistrovství světa a Světový pohár WADF v latinsko-amerických a karibských tancích. Taneční školu ILMA reprezentovali tři tanečníci: Ema Dvořáková – poprvé v sólových tancích v kategorii juniorů, Sebastien Šulc – v kategorii juniorů a Elena Horáčková – poprvé v dětské kategorii. Ve velmi početné a náročné konkurenci si ILMA domů odváží několik titulů.

V párových tancích Ema Dvořáková a Sebastien Šulc získali třikrát 1. zlaté místo v tancích chacha, jive a rumba.

V sólových tancích získala Ema Dvořáková tato ocenění v latinsko-amerických tancích: Rumba - 8. místo, Paso Doble - 5. místo, Jive - 7. místo, Samba - 5. místo, Chacha – semifinále

V karibských tancích se umístila následovně: Salsa - 3. místo, Bachata - 5. místo, Merengue - 3. místo

Elena Horáčková zazářila v karibských tancích: Salsa, Bachata, Merengue. Nejlépe se umístila v Salse, v níž se protančila až do semifinále.

Taneční školu ILMA v Athénách také reprezentoval porotcovský tým ve složení: Mgr. Ilona Šulcová, jako oficiální porotce za Českou republiku a pan Marian Šulc, jako předseda poroty. Porotcovský panel byl velmi různorodý, zasedli v něm porotci z domácího Řecka, dále z Polska, Srbska, Německa, Anglie, Švédska, Turecka, Číny, Tchaj-wanu, Slovinska, Severní Makedonie a Jižní Korey.

Poděkování patří „Ilmáckému“ trenérskému týmu ve složení: Denisa, Marian, Adriana a Ilona Šulcovi, Tomáš Müller, Aneta Horáčková, Kateřina Kyselová. V neposlední řadě patří poděkování také rodičům reprezentantů za podporu jejich činnosti.

Svou účastí na soutěži v Athénách zakončila Taneční škola ILMA letošní krásnou a velmi úspěšnou taneční sezonu. Všem reprezentantům moc gratulujeme a děkujeme za reprezentaci České republiky.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Ilma Turnov

Štítky tanec, taneční škola, ilma, turnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Úspěch taneční školy Ilma na světovém poháru – tři první místa  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.