Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jablonecká městská hala má novou moderní palubovku

PR článek

Nového povrchu se během letních prázdnin dočkala v městské hale v Jablonci nad Nisou hrací plocha. Dlouho očekávanou rekonstrukci palubovky umožnily úspory z provozu. Veřejnosti a sportovním oddílům už je hala od neděle 1. září opět plně k dispozici.

V hale byl v rámci rekonstrukce instalován nový polyuretanový povrch. „Staré podlahy byly zbroušeny, překryty překližkovými deskami, na které přišly gumové pásy a následně byla plocha pokryta vrstvou polyuretanu. Posléze byly namalovány a vytýčeny hrací plochy. Díky tomu se zlepšily podmínky pro sporty jako házená, volejbal, florbal, basketbal a badminton,“ říká správce městské haly Daniel Habětínek.

Hala nyní nabízí moderní sportovní plochy. „Centrální kurt je především určen pro florbal, házenou a volejbal. Na čtvrtém kurtu je primárně zvýrazněno hřiště na volejbal, ale vytýčeny jsou i plochy pro basketbal a badminton,“ dodává správce haly.

„Palubovka byla položena po 22 letech a byli bychom rádi, aby nám opět dlouho vydržela. Proto prosíme sportovce a návštěvníky, aby se k ní chovali ohleduplně. Nosili sálovou obuv, bez které na palubovku nebudou vpuštěni. Je rovněž zakázáno posunovat nářadí, přesouvat se může pouze přenášením nebo na přepravnících, které jsou v hale k dispozici,“ upozorňuje návštěvníky haly správce.

Zmodernizované prostory městské haly už mohou sportovci od neděle využívat. Připravuje se pro ně ale ještě další novinka. „V brzké době vznikne i nový web Sport Jablonec, který nabídne větší přehlednost a jednodušší orientaci. Každé sportoviště bude mít vlastní podstránku s informacemi o dostupnosti, otevírací době a ceníku. Web bude také umět synchronizovat data s jinými platformami, jako je Google. V další fázi dojde k upgrade rezervačního systému a přibudou jazykové mutace, včetně angličtiny, němčiny a polštiny. Virtuální prohlídky sportovišť potom zlepší uživatelský zážitek,“ dodává Habětínek.

Modernizace městské haly a nový web představují významné kroky ke zlepšení sportovního zázemí ve městě. Sportovci i veřejnost jistě ocení všechny nové možnosti, které tyto změny přinášejí. Aktuální informace lze najít na webu www.sportjablonec.cz.

Správce městských sportovišť Sport Jablonec nad Nisou nabízí celoroční možnost zakoupení permanentek do fitness, na stolní tenis a badminton, ale také to bazénu. V něm byl koncem června zaveden nový odbavovací systém a modernizovány byly šatní skříňky, což zrychlilo proces odbavení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením Sport Jablonec nad Nisou

Štítky sport, městská hala, Jablonec nad Nisou, rekonstrukce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jablonecká městská hala má novou moderní palubovku  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.