Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Slovan se zapojí do Dnů vděčnosti zdravotníkům. Nastoupí v bílém a s náplastí se srdíčkem

Liberecký Slovan se rozhodl podpořit zdravotníky. V nedělním domácím utkání proti Českým Budějovicím tak hráči nastoupí symbolicky v bílých dresech, což je barva zdravotníků a s náplastí se srdíčkem. Fanoušci se budou moci zapojit do sbírky pozorností pro personál liberecké nemocnice.

„Ve dnech, kdy se všichni upínáme ke svátkům, dnům volna a času s rodinou, je celá skupina lidí, kteří tuto vyhlídku určitě nemají – zdravotníci. Nemocnice praskají ve švech a vidina lepších časů je na hony vzdálená. Místo díků letos vnímáme lavinu urážek, arogance a nevděku,“ říká organizátor akce Dny vděčnosti zdravotníků Jan Zajíček.

Akce tak podle něj patří těm, kdo nehledí na své pohodlí a slouží bez rozdílu všem potřebným. „Mnohdy vidí zbytečně zmařené životy a přes všechno úsilí jsou těmi poraženými. Proto jim vyjadřujeme velké díky,“ dodal.

Do akce se mohou zapojit i fanoušci Slovanu. U stadionu proběhne sbírka pozorností pro zdravotníky z liberecké nemocnice. „U hlavního vchodu na stadion bude umístěn vánoční stromeček, pod který budete moct před zápasem umístit vaše dárky či něco dobrého pro zdravotníky liberecké nemocnice, kterým vše následně předáme,“ upřesnil mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský.

Utkání začíná v neděli v patnáct hodin. Kapacita je tisíc míst, část bude určena právě pro zdravotníky, kteří dostanou vstupenky zdarma.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, slovan, dny vděčnosti, zdravotnický pracovník, FC Slovan Liberec, Krajská nemocnice Liberec, náplast, České Budějovice, Jan Zajíček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Slovan se zapojí do Dnů vděčnosti zdravotníkům. Nastoupí v bílém a s náplastí se srdíčkem  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.