Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Slovan na poslední chvíli získal třetího brankáře, kádr doplní reprezentant Martin Dúbravka

Kádr Slovanu na poslední chvíli posílil třetí brankař, kterého vedení týmu hodlalo pod Ještěd dovést ještě před vstupem do nové sezony. Na soupisce pro předkolo Evropské ligy se tak objeví jméno Martin Dúbravka, který do Liberce přestoupil z dánského Esbejrgu. Sedmadvacetiletý Slovák má na svém kontě také start za reprezentaci.

Přesun odchovance Žiliny k týmu nebyl vůbec jednoduchý, teprve krátce před tréninkem přistál na letišti ve Vídni. „Ještě ráno rozvazoval smlouvu v Dánsku, bylo to pro něj hektické. Uvidíme, v jakém stavu bude a jak se bude cítit,“ vysvětlil trenér Jindřich Trpišovský.

Jestli se Dúbravka objeví v bráně už dnes, není jasné. „Je tu první den a pro brankáře je komunikace a souhra s hráči velmi důležitá. Představu máme, ale chci slyšet jeho názor. Bude to hodně o něm, jak se bude cítit. Máme k dispozici také své dva kvalitní brankáře,“ uzavřel trenér.

Martin Dúbravka odchytal skoro stovku zápasů s v Žilině, s dánským Esbjergem si zahrál také Evropskou ligu. V květnu 2014 debutoval pod trenérem Jánem Kozákem v A-mužstvu Slovenska proti Černé Hoře (výhra 2:0). Odchytal první poločas.

Foto Cas.sk

Štítky Slovany, Martin Dúbravka, Evropská liga UEFA, Bílí Tygři Liberec, Ještěd, trenér, Žilina, SK Rapid Wien, Jindřich Trpišovský, Dánsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan na poslední chvíli získal třetího brankáře, kádr doplní reprezentant Martin Dúbravka  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.