Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

FOTO: Libercem prošel pochod pěti stovek řeckých fanoušků

Ulicemi Liberce prošel dnes po páté hodině odpolední pochod zhruba pěti stovek příznivců řeckého PAOK Soluň. Navzdory obavám nemuseli policisté řešit žádné komplikace. Do bezpečnostního opatření se zapojili policisté z Libereckého, Středočeského, Ústeckého a Pardubického kraje.

„Nemuseli jsme během dne řešit žádné komplikace spojené s příjezdem fanoušků řeckého klubu. Bez problémů se obešel také pochod městem,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Sochorová.

K menšímu konfliktu došlo cestou na dálnici D1 U Devíti křížů, kde zastavily dva autobusy s řeckými fanoušky. Fanoušci Soluně se dostali do drobného konfliktu s návštěvníky KFC. Policie incident vyřešila udělením tří pokut.

Papírové náměstí se ve čtvrtek odpoledne změnilo v místo s nejspíš největší kumulací Řeků v tuzemsku. V dolní části města totiž vznikla před čtvrtečním utkáním Evropské ligy mezi Slovanem Liberec a řeckým PAOK Soluň fanzóna pro příznivce hostujícího klubu. Zatímco někteří fanoušci vzali plac za vděk, jiní se v odpoledních hodinách rozprostřeli pro libereckých barech. Jediným místem, kde se ale mohl popíjet alkohol na veřejnosti, bylo právě Papírové náměstí, kde město stanovilo výjimku.

Liberečtí uvolnili pro řecké fanoušky 2 tisíce vstupenek a celou západní tribunu. Na sever Čech ale takový počet fanoušků podle všeho nedorazí.

Libercem prošlo pět stovek řeckých fanoušků

Čtvrtek, 29. září 2016, 18:24

Libercem prošlo pět stovek řeckých fanoušků
Libercem prošlo pět stovek řeckých fanoušků

Foto Petr Zbranek

Štítky FC Slovan Liberec, PAOK FC, Středočeský kraj, Liberecký kraj, Ústecký kraj, Pardubický kraj, KFC, Evropská liga UEFA, Dálnice D1, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Libercem prošel pochod pěti stovek řeckých fanoušků  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.