Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Trpišovský zůstává v Liberci. Majitel klubu ho odmítl pustit

Období nejistoty nad trenérskou pozicí v libereckém Slovanu je snad u konce. Vedení klubu údajně nakonec rozhodlo, že do letenského klubu neodejde Jindřich Trpišovský. Údajně o tom rozhodla jeho středeční schůzka s majitelem Slovanu Ludvíkem Karlem, který podle informací portálu iSport.cz kouči sdělil, že ho v průběhu sezony za těchto podmínek ke konkurenci neuvolní.

Trpišovský má v Liberci smlouvu do konce sezony. Podle svých slov by byl zklamaný, ať by se rozhodlo tak nebo tak. "Moje srdce bude z půlky zklamané, ať to dopadne tak nebo tak. Liberec mám rád, je pro mě strašně důležitý. Dal mi obrovskou šanci a já udělal vše pro to, abych tu šanci lidem tady splatil. Teď nastala tahle situace, která není jednoduchá," říkal po nedělním zápase Trpišovský.

A těžkou situaci podle všeho vyřešil samotný majitel klubu Ludvík Karl. „Pro pana Karla bylo od začátku nepřijatelné, že by přišel o trenéra v rozehrané sezoně,“ řekl dobře informovaný zdroj pro iSport.cz.

Karl podle portálu iDnes.cz údajně požadoval za trenéra finanční náhradu, příchod útočníka Matěje Pulkraba a mimofotbalovou obchodní dohodu. V polovině týdne pak měl mít schůzku s trenérem Trpišovským, kterému oznámil, že nechce tým v průběhu rozehrané sezony oslabit.

Trpišovský žije v Liberci svůj fotbalový sen. Pod Ještěd přišel z druholigového Žižkova, do té doby neměl s prvoligovým fotbalem zkušenosti. Ve své první sezoně v nejvyšší lize dovedl Slovan ke třetímu místu, hned za Plzní a Spartou.  

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Slovan Liberec, Jindřich Trpišovský, trenér, Ludvík Karl, FC Viktoria Plzeň, AC Sparta Praha, FK Viktoria Žižkov, Matěj Pulkrab

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trpišovský zůstává v Liberci. Majitel klubu ho odmítl pustit  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.