Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Fotbalový svátek v Hrádku: Slovan přivítá Brøndby Kodaň

Velký zápas se chystá na sobotu do Hrádku nad Nisou. Na tamním hřišti v Doníně změří síly liberecký Slovan a slavný dánský klub Brøndby Kodaň. Zápas začíná v 17 hodin a střetnou se dva kluby, které se chystají na předkolo Evropské ligy. Vstupné je 30 korun, děti mají vstup zdarma.

Brøndby Kodaň obsadil v minulém ročníku dánské superligy čtvrté místo. Žlutomodří získali deset titulů mistra, naposledy v roce 2005 a šestkrát vyhráli i domácí pohár. Největší hvězdou je švédský reprezentant a střelec Johan Elmander, který se do klubu vrátil teprve před pár dny.

Brønby se na sezonu chystá v Německu, v posledním zápase porazil třetiligový Chemnitz 2:0. Teď si z Německa odskočí do Hrádku. „Vstupné na toto atraktivní utkání pořadatelé stanovili na 30 Kč, děti mají vstup zdarma. V areálu stadionu budete mít možnost zakoupit i slovaňácké suvenýry, případně si rezervovat permanentky pro příští sezónu,“ řekl Tomáš Čarnogurský z marketingu Slovanu.

V sobotu Slovan odehraje ještě jeden zápas. Od 11 hodin se v Raspenavě utká s Bohemians 1905. Zde nastoupí hráči širšího kádru.

Autoři

Štítky FC København, Hrádek nad Nisou, Evropská liga UEFA, Donín, Německo, Johan Elmander, Bohemians 1905, Chemnitz, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalový svátek v Hrádku: Slovan přivítá Brøndby Kodaň  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.