Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 23. května 2024  |  Svátek má Vladimír
Bez reklam

Italská média spekulují: Keliče chce Záhřeb, Janov i AS Řím

Přijde Slovan o obránce Renáta Keliče? Podle italského Sport Uno je kolem dvaadvacetiletého Chorvata pěkně rušno. Zájem o něj projevilo údajně Dinamo Záhřeb a dva italské kluby. Odchovanec chorvatského týmu HNK Cibalia by tak brzy mohl změnit svůj klubový dres.

Italská média spojují Keličovo jméno nejen s Dinamem Záhřeb, ale i AS Řím a Janovem. Co je na přestupových ambicích pravdy, ukáže až čas. Pravdou je, že se ohledně možného přestupu vyjádřil před nedávnem sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar v rozhovoru pro iDnes. Ten přiznal, že je pravděpodobný Keličův odchod z týmu. Chorvatský obránce má totiž v Liberci smlouvu jen do léta, a kdyby odešel v zimě, klub by z toho profitoval.

Kelič do Slovanu přišel v roce 2008. Předchozích jedenáct let strávil v HNK Cibalia, kde začal svoji kariéru v šesti letech. V sezoně 2011/12 vybojoval s Libercem ligový titul. Mimo to má na svém kontě také 33 startů v mládežnických reprezentačních týmech.

Štítky GNK Dinamo Zagreb, AS Roma, Janov, FC Slovan Liberec, Jan Nezmar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Italská média spekulují: Keliče chce Záhřeb, Janov i AS Řím  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.