Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Oddanost, nasazení vlastního života i dlouhodobá spolupráce. Včera byli oceněni hasiči za své zásluhy

V rámci Dne veteránů byli včera oceněni hejtmanem Martinem Půtou příslušníci integrovaného záchranného systému a mezi oceněnými nechyběli ani hasiči.

Celkem čtyři příslušníci Hasičského záchranného sboru obdrželi medaili II. stupně a jeden hasič byl oceněn medailí I. stupně. Ta byla předána Jaromíru Lebedovi, který působí jako náměstek ředitele HZS LK pro úsek IZS a operačního řízení. „Jaromír Lebeda je příslušníkem HZS ČR od roku 1988. Mimo jiné je zakladatelem česko-polské spolupráce profesionálních hasičských sborů v příhraničí,“ uvedla mluvčí hasičů Lucie Hložková.

Mezi oceněnými byl i starosta Jablonného v Podještědí Jiří Rýdl, který převzal medaili II. stupně. Oceněn byl za zajišťování a zlepšování podmínek IZS a krizové intervence. „Dále se Jiří Rýdl dlouhodobě podílí na vytváření podmínek ke zvyšování odborné, technické i organizační připravenosti a akceschopnosti jednotky sboru dobrovolných hasičů obce, komentovala Hložková.

Dalšími oceněnými byli Karel Boháč, Josef Hanzl a Josef Málek.

Foto HZS LK

Štítky hasiči, Den veteránů, ocenění, Martin Půta, Hasičský záchranný sbor, Josef Málek, sbor dobrovolných hasičů, Jablonné v Podještědí, integrovaný záchranný systém

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oddanost, nasazení vlastního života i dlouhodobá spolupráce. Včera byli oceněni hasiči za své zásluhy  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.