Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

V České Lípě se zřítilo lešení na jedoucí auto. Řidič vyvázl bez zranění

V České Lípě se dnes odpoledne nedaleko centra zřítilo lešení, jež mělo na výšku šest a na délku devět metrů. Častečně zdemolovalo projíždějící auto, řidič vyvázl bez zranění.

Lešení spadlo na chodník i do silnice v pondělí kolem 13:45. „Stavební firma tam rozebírá starý dům ze staré zástavby, za tím účelem tam postavila lešení, vysoké šest a široké asi devět metrů," uvedla policejní mluvčí Ivana Baláková.

V době pádu lešení místy projíždělo jen jedno auto, a to ve směru od nemocnice do centra. „Byla to zánovní Škoda Karoq, ze které toho moc nezbylo. Škoda byla předběžně vyčíslena na 100 000 korun. A v ní seděl řidič ročník 1958, který jako zázrakem vyvázl bez zranění," dodala mluvčí policie.

Kromě kriminalistů dorazil na místo nehody i policejní psovod se služebním psem, aby zjistili, zda se pod lešením nenachází zraněné osoby. „Měli jsme obrovské štěstí, že se nikomu nic nestalo. Obvykle tam jsou chodci, jezdí auta, autobusy," řekla Baláková. 

Pád lešení v Moskevské ulici šetří policie pro obecné ohrožení z nedbalosti. Vyšetřování je ale podle mluvčí zatím na samém počátku, frekventovaná silnice byla na několik hodin zcela uzavřena. 

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky ČR, neštěstí, policie, Česká Lípa, lešení, úraz, Škoda Karoq

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V České Lípě se zřítilo lešení na jedoucí auto. Řidič vyvázl bez zranění  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.