Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

U Jablonného zemřel řidič osobního auta po střetu s vozidlem údržby

, aktualizováno 1. června 2023, 15:44

Na Liberecku u Jablonného v Podještědí zemřel první červnový den ráno řidič osobního auta po střetu s protijedoucím vozidlem údržby. Jeho posádka utrpěla lehká zranění. Tragická nehoda se stala kolem 7:45 hodin na silnici II. třídy 270.

Řidič středního věku jel v osobním voze Volkswagen Tourane sám od Jablonného v Podještědí na Mimoň. „Z neznámých důvodů u Postřelné vyjel do protisměru a narazil do nákladního vozu, který v té době jel v protisměru rychlostí pět kilometrů v hodině. Šlo o vozidlo údržby, které provádělo sečení trávy," řekla mluvčí policie Ivana Baláková. Osobní auto se podle ní dostalo pod hydraulické rameno vozidla údržby a navíc začalo hořet.

Řidič osobního auta zemřel na místě nehody, posádka vozidla údržby utrpěla lehké zranění. „Dvě osoby jsme převezli k dalšímu vyšetření do nemocnice v České Lípě," dodal krajský mluvčí záchranné služby Michael Georgiev.

"Důvod, proč řidič volkswagenu vyjel do protisměru, včetně dalších souvisejících okolností tragické nehody, se snažíme zjistit. Nehodovou událost dokumentuje a objasňuje služba kriminální policie a vyšetřování českolipského územního odboru Policie ČR," uvedla mluvčí Policie ČR Ivana Baláková

V letošním roce zemřelo na silnicích Libereckého kraje už 7 lidí, v loňském roce jsme za stejné období evidovali 4 oběti dopravních nehod.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky ČR, nehoda, Jablonné v Podještědí, úmrtí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Jablonného zemřel řidič osobního auta po střetu s vozidlem údržby  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.