Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Mladá žena odešla z domova bez léků a nedává o sobě vědět. Hledá ji policie

Kriminalisté pátrají po dvaatřicetileté Nicole Ferencové z Žandova Valteřic, která odešla neznámo kam. Má psychické problémy a bere proto léky, a tak má rodina obavy o její zdraví.

Žena bydlela u svých prarodičů v rodinném domě do neděle 22. října letošního roku, odkud po 20. hodině odešla neznámo kam. Od té doby se svým blízkým neozvala. Nicola má hnědé oči a hnědočerné, středně dlouhé vlasy. Je vysoká 170 centimetrů, plnoštíhlé postavy.

Na sobě může mít buď modré rifle nebo žluté kalhoty, dále tmavou riflovou bundu s kapucí a na nohách kotníkové zimní boty s kožíškem uvnitř, které obvykle nosí bohémsky zavázané jen do půlky tak, aby z nich vyčuhoval jazyk. Také by u sebe měla mít černý batoh s blíže nezjištěným logem šedé barvy. Pohřešovaná trpí psychickými potížemi, na které jí lékař předepsal medikaci. Z domova ale odešla bez léků, a to by mohlo její zdravotní a zejména psychickou kondici poznamenat.

Pokud pohřešovanou ženu někdo uvidí, anebo ji od 20. hodiny dne 22. října letošního roku někde potkal, budeme rádi, pokud se neprodleně ozve na naši bezplatnou tísňovou linku 158,“ vyzývá mluvčí Policie ČR Ivana Baláková.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaná, policie, Českolipsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá žena odešla z domova bez léků a nedává o sobě vědět. Hledá ji policie  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.