Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Nehoda kamionu a osobního vozu uzavřela silnici I/14 v Kunraticích

Silnice I/14 v libereckých Kunraticích, mezi Libercem a Jabloncem, je kvůli vážné dopravní nehodě uzavřená. Střetlo se zde osobní auto s kamionem. Zraněného řidiče z osobního vozu převezli do nemocnice.

Oznámení jsme dostali na tísňovou linku po 11. hodině. Na místě došlo k nehodě osobního a nákladního automobilu, jeden člověk utrpěl zranění,“ uvedl mluvčí Policie ČR v Liberci Vojtěch Robovský.

Podle mluvčího Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Michaela Georgieva sice na místo nehody na silnici u Kunratic přiletěl vrtulník, ale těžce zraněný řidič, který byl při vědomí, byl nakonec transportován do nemocnice na traumacentrum pozemní posádkou. „Vrtulník totiž okamžitě od nehody letěl k další dopravní nehodě v Ralsku, kde byla středně těžce zraněná žena. Rovněž byla transportována na liberecké traumacentrum,“ uvedl Georgiev.

U nehody zasahovali profesionální hasiči z Liberce a Jablonce nad Nisou. „Kolegové z Jablonce jsou stále na místě, zasypávají provozní kapaliny, na místě je již odtahová služba pro kamiony,“ uvedla Eva Klímová z Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje krátce před jednou.  

Komunikace ve 13 hodin zůstává i nadále neprůjezdná a uzavírka potrvá ještě nejméně hodinu, nehodu na místě vyšetřují policisté. „Je potřeba zajistit odtah havarovaných vozidel,“ potvrdil Robovský. Podle odhadů by moha být silnice průjezdná někdy po půl druhé.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS LK

Štítky nehoda, I/14, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda kamionu a osobního vozu uzavřela silnici I/14 v Kunraticích  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.