Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Prvním narozeným klukem v Liberci je Timur, první holčičkou Ema

Malé prvenství si může hned od narození připsat holčička Ema, která přišla na svět 2. ledna večer v liberecké nemocnici. Stala se první holčičkou letošního roku v Libereckém kraji a v Liberci. Prvním občánkem Liberce se pak stal chlapeček Timur, který přišel na svět 1. ledna po poledni. První chlapeček tohoto roku v kraji je Filip.

Chlapec Timur se narodil 1. ledna s mírami 2960 gramů a mírou 51 centimetrů. Děvče přišlo na svět 2. ledna krátce před osmou hodinou večer a její míry byly při narození 48 centimetrů a 3320 gramů.

Miminka a jejich maminky dostaly řadu dárků, například dětské výbavičky od města Liberec. První holčička navíc i 2024 plen od výrobce plen firmy Drylock nebo zlatý dukát pro novorozence od České mincovny či pětitisícový dar od Libereckého kraje.

První miminko letošního roku v Libereckém kraji se narodilo 1. ledna v 0:33 hodin v jablonecké nemocnici. Jmenuje se Filip a váží 3055 gramů. Rodiče jsou z Liberce a Filip je jejich prvorozeným potomkem. Také Filip dostal na památku zlatý dukát od Libereckého kraje, 2024 plen a pětitisícový dar. Jablonecký primátor mu daroval pamětní dukát s motivem medvídka.

Hodnocení článku je 38 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Liberecký kraj, KNL

Štítky novorozenci, první narození, 2024, Liberecký kraj

Prvním narozeným klukem v Liberci je Timur, první holčičkou Ema  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.