Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Na Kunratické zřejmě někdo rozházel návnady. Pejskaři by měli být opatrní

V okolí Luny na Kunratické ráno lidé objevili zřejmě rozházené návnady pro psy. Jejich majitelé by se při venčení měli mít na pozoru. Věcí se zabývá policie.

Prověřujeme oznámení, které jsme dostali ráno. Paní měla v Olbrachtově ulici najít asi osm kusů různě rozházených, nakrájených uzenin zvláštní vůně,“ přiblížila podrobnosti mluvčí Policie ČR v Liberci Klára Jeníčková.

Na sídliště vyjeli oznámení prověřit i strážníci městské policie. „Nebereme oznámení na lehkou váhu a vyzýváme majitele, aby na své psy dali pozor, zda něco nejedí. A to platí nejen pro Kunratickou, ale i pro jakékoli jiné místo,“ zdůraznila Daniela Bušková, mluvčí Městské policie v Liberci.

Není to poprvé, kdy se rozházené návnady někde v Liberci objevily. Vloni se například policisté zabývali případem rozházených návnad v podobě hřebíků zapíchaných v piškotech v Rochlici, několik psů se také přiotrávilo návnadami rozházenými začátkem minulého roku na sídlišti Nové Vratislavice

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky návnady, policie, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Kunratické zřejmě někdo rozházel návnady. Pejskaři by měli být opatrní  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.