Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Při nehodě auta na Českolipsku zemřel člověk, další dva se zranili

, aktualizováno 1. března 2024, 10:06

Při vážné dopravní nehodě osobního auta v Horní Libchavě na Českolipsku, ve čtvrtek večer, zemřel člověk. Další dva lidé jsou v péči lékařů.

Tragická událost se odehrála před devátou večer na silnici 3. třídy. Hasiči museli po nehodě, pomocí speciálního vozidla, jednoho člověka vyprostit z pod automobilu. Také prováděli záchranné práce a spolupracovali se zdravotníky na poskytování první předlékařské pomoci a resuscitaci.

Následky jsou tragické, při havárii zemřel jeden člověk a další dva jsou v péči lékařů. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému a příčinu nešťastné dopravní události nyní zjišťuje služba kriminální policie a vyšetřování českolipského územního odboru,“ uvedla mluvčí Policie ČR Ivana Baláková.

Podle Balákové jelo auto s tříčlennou posádkou od Stružnice na Horní Libchavu, když v levotočivé zatáčce před obcí dostal řidič smyk, skončil v příkopu. „Auto se obrátilo na střechu, 21letý řidič na místě svým zraněním podlehl, oba spolujezdce ve věku 24 a 28 let převezli záchranáři do nemocnice v Liberci," řekla policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky nehoda, úmrtí, Horní Libchava, Českolipsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nehodě auta na Českolipsku zemřel člověk, další dva se zranili  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.