Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Muž našel peněženku s padesáti tisíci. Vrátila se díky němu majiteli

Náhodný chodec objevil před týdnem na Frýdlantsku ztracenou peněženku. Uvnitř byly doklady, ale i písemnosti a téměř padesát tisíc korun.

Čtyřiapadesátiletý nálezce nezaváhal ani na chvíli a nalezenou peněženku s hotovostí v cizích měnách odnesl na policejní oddělení ve Frýdlantu. Policisté zajistili, že se vrátila majiteli, který byl ze zahraničí.

Mírné potíže s národností majitele peněženky policisté velmi rychle v rámci mezinárodní spolupráce vyřešili. Spojili se se zahraničními kolegy, kterým se podařilo majitele kontaktovat. Ten si pro svůj majetek zanedlouho dorazil. Při předání si vymínil kontakt na nálezce, který ještě před tím s předáním svého telefonního čísla souhlasil,“ doplnil mluvčí Policie ČR Vojtěch Robovský.

Velmi pravděpodobně se spolu oba muži spojí a nálezce si vyslechne nejen slova díků, ale možná dojde i na zaslouženou odměnu v podobě nálezného. Frýdlantští policisté případ zaevidovali a uložili "ad acta".

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky nález, peněženka, Frýdlantsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž našel peněženku s padesáti tisíci. Vrátila se díky němu majiteli  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.