Počasí dnes27 °C, zítra19 °C
Pátek 21. června 2024  |  Svátek má Alois
Bez reklam

Rodina pohřešuje příbuzného už od dubna. Nepotkali jste ho?

Liberečtí kriminalisté pátrají po sedmasedmdesátiletém muži z Dolní Řasnice na Frýdlantsku. Rodina jej pohřešuje už od poloviny dubna. Pohybovat se může kdekoli po celé republice. Panují však i obavy o jeho zdraví či život.

Muž se do současné doby nevrátil, nepodal o sobě žádnou zprávu a jeho současný výskyt není znám. Pohřešovaný by se mohl pohybovat po celé České republice využívajíc tzv. režijní slevy na jízdné. Jeho pohřešování na místně příslušný útvar Policie ČR oznámili rodinní příslušníci,“ uvedl mluvčí Policie ČR Vojtěch Robovský.

Pohřešovaný Václav Houska je střední postavy, má šedé, rovné vlasy a hnědé oči. Jeho příbuzní nahlásili jeho pohřešování 19. dubna 2024. Naposledy jej v tento den viděli v místě jeho bydliště.

Pohřešovaný muž se věnuje turistickým aktivitám. Nosí lesnické oděvy zelené barvy, lesnický klobouk, polobotky černé barvy. Jmenovaný by s ohledem na svůj věk mohl trpět výpadky paměti. Mohl by se stát obětí nešťastné náhody nebo trestného činu.

Opatření, která se v souvislosti s jeho vypátráním doposud realizovala, tj. prověrky v rodině, u známých, v nemocnicích, na nádražích a dalších místech jeho možného výskytu, byla zatím neúspěšná. V tuto chvíli žádáme veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešovaném,“ doplnil policejní mluvčí.

Pokud jste jej viděli nebo víte, kde se v současné době nachází, kontaktujte linku 158 nebo přímo policisty na kterékoli policejní služebně.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaný, Liberecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rodina pohřešuje příbuzného už od dubna. Nepotkali jste ho?  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.