Počasí dnes26 °C, zítra27 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

Chyba na dopravní značce pobavila internet, zhotovitel ji už nechal odstranit

Chyba na doplňkové modro-bílé tabulce pobavila obyvatele obce Rádlo na Jablonecku. Značka totiž řidiče mylně informuje o vjezdu do části obce Milýře. Správně jsou však Milíře. Budou si muset tamní obyvatelé vyměnit doklady? Ptala se v nadsázce radnice na svých sociálních sítích. Zhotovitel se už za chybu omluvil a značku obratem odstranil.

„Něco pro zasmání. Otázka zní: Budou si muset Milýřští měnit občanky?“ napsala na své sítě obec Rádlo a bouřlivá diskuze na sebe nenechala dlouho čekat. „Možná to dělal někdo z kebabu tu ceduli. Ti nám na dovážkovej list vždy píšou MLYŽE,“ komentovala například Hedvika M. „Nové vyjmenované slovo,“ glosovala Petra B. „Když tam bude žít jeden milý člověk, můžou to nechat,“ domnívá se v nadsázce Aleš V. „To určitě instaloval někdo od Mikýře“, rýpnul si další diskutující a narážel tak na populárního komika Martina Mikysku.  

Vedení obce se obrátilo na správce komunikace. Vysvětlení celé této „šlamastyky“ je prosté. Lidská chyba, kdy zřejmě někdo v tiskárně pochybil a nikdo si toho zkrátka nevšiml, uvedl předseda představenstva společnosti Silnice LK pro iDNES s tím, že značka už je v tuhle dobu pryč. Silnice LK aktuálně pracují na výměně povrchu komunikace v obci Rádlo.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Obec Rádlo

Štítky chyba na dopravní značka, dopravní značka, Milíře, Milýře, obec Rádlo, Silnice LK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Swewsa11

Vedle Černošic jsou Solopisky s měkkým "i" a v širokém okolí jsou chybné modré směrové tabule Solopysky. Druhým příkladem jsou Řimovice u Vlašimě. A minimálně ve Zdislavicích je ukazatel Římovice s čárkou.

Středa, 24. července 2024, 21:26Odpovědět

Chyba na dopravní značce pobavila internet, zhotovitel ji už nechal odstranit  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.