Počasí dnes18 °C, zítra14 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Vážná nehoda v Pavlovicích. Dodávka těžce poranila chodkyni přecházející po přechodu

Těžká poranění utrpěla v sobotu večer čtyřiašedesátiletá žena, kterou na přechodu pro chodce v libereckých Pavlovicích srazila dodávka. Nehoda zůstává v šetření policie, jako nejpravděpodobnější příčina se jeví nepozornost řidiče, který přehlédl chodkyni na přechodu.

K nehodě došlo zhruba ve 21:15 na přechodu pro chodce na křižovatce ulic Hrdinů a Jabloňová v Liberci. Ženu srazil Volkswagen Transporter, jehož řidič projížděl městem ve směru od Kauflandu k ulici Generála Svobody. „Zatímco řidič osobního vozidla značky Škoda Octavie, přijíždějící k přechodu na zmíněné křižovatce z opačného směru, zastavil a chodkyni umožnil přejít silnici, řidič Volkswagenu ji na stejném přechodu srazil,“ shrnula mluvčí policie Ivana Baláková.

Žena při nehodě utrpěla těžké zranění, se kterým ji zdravotnická záchranná služba převezla sanitou do Krajské nemocnice Liberec, kde ji lékaři hospitalizovali na anesteziologicko-resuscitačním oddělení. Nehoda zůstává v šetření policie.

Foto Tereza Compelová

Štítky Liberec, nehoda, Staré Pavlovice, Letná, Policie ČR, Ivana Baláková, Pavlovice, policie, Kaufland, Volkswagen, Krajská nemocnice Liberec, Škoda Octavia, Volkswagen Transporter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná nehoda v Pavlovicích. Dodávka těžce poranila chodkyni přecházející po přechodu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.