Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Policie hledá ženu, která o víkendu přepadla s pistolí v ruce samoobsluhu v Liberci

Poznáváte ženu z těchto fotografií? V neděli odpoledne ji zachytila kamera v samoobsluze v Hanychovské ulici v Liberci, kde se pokusila oloupit prodavačku o tržbu. Ta jí ale hotovost nevydala a tak žena odešla s prázdnou. Teď po ni pátrají liberečtí policisté a obrací se na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání.

„Kriminalisté žádají o spolupráci i veřejnost, a to z v souvislosti se ztotožněním mladé ženy. V případě, že mladou ženu někdo pozná a ví, kde se nachází, ať se jí nepokouší zadržet, ale kontaktuje policisty na lince 158,“ požádala mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Do obchodu se smíšeným zbožím vstoupila žena krátce před jednou hodinou odpoledne. Uvnitř ihned vytáhla ze své kabelky pistoli, namířila ji na prodavačku a požadovala po ní peníze z pokladny. „Navíc v době, kdy na ni mířila zbraní, sedělo vedle prodavačky nezletilé dítě,“ dodala mluvčí.

Prodavačka odmítla peníze vydat, a tak žena schovala zbraň zpět do kabelky a odešla. Nebyla nijak maskovaná, její věk lze odhadnout na 20 až 25 let, vysoká byla zhruba 160 až 165 cm. Na sobě měla tmavou zimní bundu a světlé, úzké kalhoty, na nohách tenisky.

„V dané věci již kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu loupeže. V případě, že se kriminalistům podaří ženu ztotožnit a následně obvinit, hrozí ji v případě pravomocného odsouzení trest odnětí svobody od dvou do deseti let,“ uzavřela Suchánková.

Foto Policie ČR

Štítky Liberec, prodavač

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Policie hledá ženu, která o víkendu přepadla s pistolí v ruce samoobsluhu v Liberci  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.