Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Kultura

Mezinárodní den Romů oslaví v jabloneckém klubu Woko

Úplně poprvé se budou v jabloneckém klubu Woko konat oslavy Mezinárodního dne Romů, a to již zítra od 14 hodin. Nebude chybět spousta zábavy, hudby a tance.

Khoiba po letech vydává desku. V dubnu ji představí i v Liberci

Ema Brabcová a Filip Míšek, to je jádro tvořící skupinu Khoiba. Ta před lety vydala dvě desky, pak ale činnost přerušila. Pauza se nakonec protáhla na skoro deset let. Nyní ale Khoiba přichází s novou bezejmennou deskou. Tu představí 19. dubna v...

TIPY NA VÍKEND: Jezdecké závody, pohádky i charitativní koncert

Jak strávit tento víkend? Variant je mnoho. Užívat si sluníčka na výletě, vytáhnout ještě běžky a nebo vyrazit někam za kulturou.

Liberec ve filmu: Když se holky praly o Honzu Budaře

Málo který film je tak prosycený záběry z Liberce jako snímek Ruth to vidí jinak. Naprostá většina příběhu o dvou kamarádkách se totiž odehrává právě v Liberci.

Hurá na hrady a zámky, první se otevřou o víkendu a mají co nabídnout

Letos v rámci památek hraje prim rod Gallasů a Clam-Gallasů. Rody dobře známé právě na severu Čech vlastnily například Grabštejn nebo Lemberk. Minulost těchto rodů v průběhu roku připomenou desítky akcí, výstav i přednášek.

FOTO: Krása a půvab v liberecké galerii. Čtrnáct sochařek se šešlo na jedné výstavě

Liberecká Oblastní galerie vystavuje sochařská díla, která vytvořilo čtrnáct žen. Výstava Krása a půvab má ukázat rozmanitost tvorby současných českých umělkyň mladé a střední generace. Zároveň je výstava poctou pěti sochařkám, jejichž díla se...

Krása a půvab v liberecké galerii

Čtvrtek, 21. března 2019, 18:35

Krása a půvab v liberecké galerii
Krása a půvab v liberecké galerii
Ocenění pro legendu libereckého divadla. Medaili města dostane herec Ladislav Dušek

Ladislav Dušek je známou libereckou postavou. Lidé ho znají jako herce místního divadla, ale i politika, celkem třikrát byl městským zastupitelem. Medaili města Liberec dostane za zásluhy v oblasti umění a dlouhodobé občanské postoje.

V Liberci se chystá natáčení seriálu s Kylem MacLachlanem a Sofií Helin. Hledá se kompars

Produkční společnost Cinenord Company připravuje seriál Atlantic Crossing. Příběh norské korunní princezny Marty Švédské během druhé světové války se bude natáčet už příští týden v Liberci. A hledají se komparsisté.

Co je v každé čtvrti Liberce to nej? To ukazují nové mapy

Poznejte Liberec, tak zní název projektu, který má za cíl přinést turistům ale i místním přehled nejzajímavějších míst i budov v každé čtvrti. Liberec zatím vytvořil tři mapy čtvrtí Staré Město, Nové Město a Kristiánov. Do budoucna plánuje i...

Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.