Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Kultura

Fanoušci deskových a karetních her mají sraz v Liberci. Je tu další ročník festivalu Hopecon

Festival společenských her Hopecon začne už ve středu v libereckém Koloseu. Lidé se mohou těšit na deskové a karetní hry od předních firem a také doprovodný program – 3D tiskárny v plném provozu nebo řada soutěží o ceny. Akce končí až v neděli...

Do Liberce se vrací mistrovství světa v tanci

Pondělí, 5. listopadu 2018, 08:23Kultura

Do Liberce se vrací mistrovství světa v tanci

Taneční mistrovství světa se v Liberci odehraje již po desáté. Akce, která potrvá celý týden, nabídne přehlídku mnoha tanečních stylů, dresů i kategorií.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Bohemian Rhapsody a Louskáček si zaslouží pozornost

Dlouho očekávané Bohemian Rhapsody je tu! Legendární Queeni a jejich písničky tak znovu ožijí na filmových plátnech. Chybět byste neměli ani na pohádkovém Louskáčkovi se skvělou Keirou Knightley a Helen Mirren.

TRAILER TÝDNE: Těšte se na Řbitov zvířátek podle Stephena Kinga

Hororové příběhy Stephena Kinga jsou proslulé nejen mezi nadšenými čtenáři, ale i mezi filmovými fanoušky. V blízké době se může druhá skupina těšit na filmovou verzi Řbitova zvířátek. Už samotná upoutávka vypadá lákavě.

Nejnavštěvovanějším hradem letoška jsou Trosky, počet turistů mířících za památkami ale klesl

Zájem o hrady a zámky sice nepatrně klesl, například na Grabštejn a Lemberk ale přesto dorazilo více návštěvníků než loni. Na mnoho památek můžete navíc ještě zavítat během listopadu i o adventu.

TIPY NA VÍKEND: Halloweenský maškarní bál, stezka odvahy i loutkové divadlo

Na tento víkend nepřipadají jen Dušičky, ale také celá řada zajímavých akcí. Můžete si tak vybrat, zda chcete vyrazit do přírody nebo zůstat ve městě.

V Hejnicích dnes oslavují svatého Huberta, přijďte se pobavit na veselici

Dnes město Hejnice ožije Svatohubertskými slavnostmi. Tradiční podzimní událost se opět koná po celý den, nebude chybět jízda městem, sokolníci ani veselice.

Americká koreknost zabila prodavače ze Simpsonů. Apu po třech desítkách let končí

Dlouhých jednatřicet let vedl svůj obchod v seriálovém Springfieldu Apu Nahasapeemapetilon. Teď nejspíš z televizních obrazovek indický sympaťák zmizí. Zabila ho totiž podle tvůrců americká korektnost. Diváci totiž dlouhodobě bojovali s tím, že...

VIDEO: Po Spidermanovi zavítal do Liberce i Superman

Nejen Spidermana zlákalo město pod Ještědem, město si zřejmě oblíbil i další superhrdina. Alespoň je tomu tak v novém klipu liberecké kapely Meredith Hunter. Nový singl má jednoduchý název Superman.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Je libo Zlatý podraz nebo Johny English znovu zasahuje?

Nadcházející víkend můžete vyplnit návštěvou kina a to hned ze čtyř důvodů. Prvním z nich je nový český snímek Zlatý podraz, který je následovaný českou pohádkou Když draka bolí hlava. Z ciziny k nám dorazí dobře známý agent Johny English a...

Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.