Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Benátská začíná. Peter Bič Project do Liberce nedorazí

Benátská noc se pomalu ale jistě rozjíždí. Po čtvrtečním slovenském večeru se program rozprostřel na všechna tři pódia. Vyvrcholením pátečního večera je vystoupení kapel Sunrise Avenue a Sabaton. Letošní ročník festivalu má už ale i první omluvenou kapelu.

Mezi největší taháky pátečního programu bude patřit vystoupení kapel Sunrise Avenue, Sabaton a Monkey Business na hlavní stage. Naopak Jack Daniels stage obsadí kapely jako Harlej, Ine Kafe nebo Charlie Straight. Páteční program ukončí Parademarche kolem druhé hodiny ranní.

Čtěte také: Program letoční Benátské noci

Své vystoupení ze zdravotních důvodů odřekla slovenská kapela Peter Bič Project, která měla vystoupit v sobotu večer. Kvůli jejich odřeknutí pořadatelé prodlouží vystoupení dalších interpretů. O zdravotních problémech bubeníka informovala kapela na svém Facebooku. „Velmi sa ospravedlnujeme nasim fanusikom, nuz kvoli zdravotnym dovodom clena kapely nebudeme moct odohrat dnes Space Music Summer Duchonka a taktiez zajtrajsiu Benatsku noc v Liberci,“ napsali na svou zeď.

Máte v plánu vyrazit na Benátskou noc?

Celkem hlasovalo62 čtenářů

Štítky Liberec, Benátská noc, hudební skupina, Sabaton, Sunrise Avenue, Jack Daniels, festival, Charlie Straight, Monkey Business, Harlej, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benátská začíná. Peter Bič Project do Liberce nedorazí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.