Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hotovo! Zmodernizované kino ve Frýdlantě chystá otevření

Digitalizace frýdlantského kina je u konce. Promítání filmových novinek ve vysoké kvalitě můžete otestovat už tento víkend. Na sobotní večer je naplánováno zkušební promítání v digitalizovaném kině. Filmoví nadšenci z Frýdlantska se můžou těšit na několik změn.

Digitalizace značně změní promítací program. Na pátek a víkendy jsou připravena promítání filmových novinek pro celé rodiny. Naopak některé všední dny budou určeny třeba školám a filmovému klubu.

„Rádi bychom zavedli Baby kino, při kterém mohou maminky shlédnout film, zatímco si jejich ratolesti mohou hrát přímo v sále. Vše probíhá při snížené hlasitosti zvuku a s mírným osvětlením v sále,“ popsal vedoucí odboru kultury a cestovního ruchu Libor Štrom.

Fajnšmekry navíc potěší promítání filmů ve 3D. Návštěvníci v kině obdrží brýle, které si mohou po promítání odnést domů a přijít s nimi třeba příště.

V kině se v současné chvíli nacházejí dva kluby, které jsou jako dělané pro pořádání komornějších koncertů, workshopů a přednášek.

„Rádi bychom zavedli možnost pravidelného občerstvení v předsálí a zpracujeme také věrnostní program, který stálým návštěvníkům bezpochyby přinese zajímavé výhody. V posledních letech se nám velice osvědčilo zařazovat do programu akcí každý měsíc jedno divadelní představení či koncert uváděný právě v městském kině. Tento trend bychom velice rádi zachovali nebo dokonce ještě rozšířili,“ dodal Libor Štorm.

Zkušební sobotní promítání nabídne dva filmy. Trojrozměrný film Letadla můžete shlédnout od půl šesté večer za 130 korun. Hned poté následuje film Elysium v anglickém znění s českými titulky, na který můžete za 120 korun. Jeho promítání začíná v osm večer.

Slavnostní otevření zmodernizovaného kina je naplánováno na 27. září.

Štítky Frýdlant, kino, film, Frýdlantsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hotovo! Zmodernizované kino ve Frýdlantě chystá otevření  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.