Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Proběhněte se v neděli po schodech Vlasty Buriana

Možnost proběhnout se jednou z nejcharismatičtějších čtvrtí Liberce budete mít možnost tuto neděli v rámci akce Po schodech Vlasty Buriana. Přijít může každý, kdo má rád pohyb nebo se chce podívat do opravdu specifické části města. Akce začíná ve 13 hodin a start je v Lucemburské ulici.

Půjde vlastně o takový sportovně společenský happening vhodný pro sportovce i kavárenské povaleče. Tady se všichni potkají a o to jde. „Při historicky prvním oficiálním běhu čtvrtí kolem "Papíráku" a "Na Ladech" zažijete vzestupy i klesání, stejně tak jako to zažívá i celá tato čtvrť,“ říkají pořadatelé ze spolku Zbytek.

Podle nich nejde o aktivistický počin ani o politický proces. „Je to aktivita pro různost pohledů. Někdo poběží z důvodu vlastní soutěživosti, někdo kvůli Vlastovi Burianovi. Jiný zase z touhy po společenství. Pro jiného je to možnost prohlédnout si o víkendu architektury architekturu této části města. Je opravdu velmi specifické, že na tak malém prostoru uprostřed města člověk zažije tolik různosti. I kdyby přišel někdo jen proto, aby udělal radost pořadatelům, i to je dostatečný důvod,“ doplňuje Zbytek.

Tady si prohlédňete trať

Autoři

Štítky Vlasta Burian, Liberec, schodiště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Proběhněte se v neděli po schodech Vlasty Buriana  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.