Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

První zvířecí "cukrárna" v Liberci otevřela. Dveře se netrhnou

Liberec má od dnešního dne první zvířecí „cukrárnu.“ Kde jinde, než v obchodě Bone Apetit v ulici 5. května, můžete pro svého čtyřnohého parťáka vybírat z téměř dvou desítek ručně vyrobených pamlsků? Obchod otevřel dnes ráno. Podle obou majitelek se dveře netrhnou a jejich domácí pamlsky jdou na dračku.

„Lidí chodí hodně, nezastavíme se. Máme z toho velkou radost,“ řekla po čtyřech hodinách od otevření provozovatelka Denisa Veselá.

Jejich projekt má po několika málo měsících prodeje pamlsků na internetu nečekaně velkou odezvu. Před několika dny uspěl v celostátní soutěži Rozjezdy roku a získal druhé místí v Libereckém kraji.

„Věříme tomu, že se doba změnila a lidé se zajímají o to, co svým zvířatům dávají,“ říká Hana Veselá. Nápad s domácí výrobou především psích pamlsků se jí a její dceři Denise zrodil v hlavě zhruba před čtvrt rokem. Obě uznávají, že nejlepší reklamou je pro ně pozitivní odezva u zákazníků.

Zákazníci nyní můžou vybírat ze sedmnácti druhů pamlsků. „Hodláme ale náš sortiment rozšířit. Chceme, aby si u nás vybral i majitel kočky nebo třeba hlodavce,“ upozorňuje Denisa Veselá. Průměrná cena 100 gramů domácích pamlsků je podle ní 35 korun.

O projektu jsme psali už v polovině dubna. Celý článek najdete zde.

Štítky Liberec, Hana Veselá, Liberecký kraj, cukrárna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První zvířecí "cukrárna" v Liberci otevřela. Dveře se netrhnou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.