Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Pošli tip!

Štve vás nelegální skládka kousek od vašeho domu nebo nedostatek parkovacích míst na sídlišti, kde bydlíte? Dejte nám vědět, jaké téma vám na Drbně chybí, a my se na to podíváme. Svůj tip na článek nám stačí napsat do komentářů. Všechno podstatné si už redakce zjistí sama.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

DjaNe BasS

Omlouvám se, ale poslední postřeh je, že obě světla (ač dosti daleko od sebe) se obě zároveň pohybují stejně.. ¿!?.

Středa, 2. listopadu 2022, 04:27Odpovědět

DjaNe BasS


... (o.O) Aha..?!???
Teď koukám, že tam létají minimálně dvě ta světélka.. ¿

Středa, 2. listopadu 2022, 04:06Odpovědět

DjaNe BasS

Dobrý den.

Mám dotaz, at.: zajímalo by mne, zda-li někdo ví, co je to za (vcelku) rychle se pohybující světlo, které každou noc co noc letá nad Libercem a ráno snad zalétá kamsi pod Ještěd?
Pokoušelo se k tomu doletět dronem, ale je to príliš daleko :-(
Prosím o jakékoliv info k tomuto pohybujícímu světélku (zvláštně se projevujícímu..).
Předem děkuji za každou odpověď!.

Středa, 2. listopadu 2022, 03:54Odpovědět

Petra Reinerová

Dobrý den, dnes jsem jela asi tak sekundu před tou vážnou nehodou a cca před sjezdem na Globus jelo to stříbrné auto v protisměru a celkem i rychle! Což se nikde nepíše. Ten člověk musel být totálně mimo!!

Středa, 19. října 2022, 10:35Odpovědět

Michal Bureš

Dobrý den, nějakou dobu se věnuji sváření železných soch z kovového odpadu. Některé z nich jsou vystavené. Dosud jsem se soustředil spíše na menší designová díla. Druhým rokem pracuji ve volném čase v garáži v Kunraticích na něčem větším, co lze nejen vystavit, ale i využívat. Rád bych vám to ukázal a třeba skrze článek dokonce našel místo v Liberci, kde by tahle třísetkilová osvětlená noha od stolu mohla být umístěna a využívána. Nedávno jsem narazil na článek o studentovi, který zalévá svatební kytice do pryskyřice, tak mě napadlo se na vás obrátit. Třeba mi s tím můžete pomoct. Děkuji 730614023

Středa, 5. října 2022, 10:43Odpovědět

Jaroslav Pumpa

Přijďte se někdy nadechnout k Libereckému nádraží, když k firma DOK praží kávu. To je smrad po celém okolí a uprostřed města. Dnes opět od rána smrad k poblití. Nemůžou ty svoje žaludy pražit někde mimo? Nedá se ani otevřít okno.

Pondělí, 5. září 2022, 13:24Odpovědět

Petr Ruprecht

VYDÁTE ŠÉFREDAKTORA K POCTIVÉMU LYNČOVÁNÍ ZA ČLÁNKY OZNAČENÉ NAVENEK JAKO "SPOLEČNOST" A UVNITŘ "PR"? TÁHNĚTE DO BUDĚJOVIC A NE-ERTE SE DO REGIONÁLNÍHO TISKU, ŠMEJDI.

Neděle, 24. července 2022, 20:44Odpovědět

Martin Gembec

Pokud by čtenáře zajímalo dění v astronomii na Liberecku - máme v provozu jedinou hvězdárnu v Turnově, jediné planetárium v iQLANDII a 6. 8. bude na Jizerce největší akce pro rodiny - Den a noc na Jizerce. K tomu mohu přidat informace o tom, co převratného přinesly první vědecké snímky dalekohledu JWST (vesmírného dalekohledu Jamese Webba). Za případný prostor k rozhovoru děkuji. M. Gembec

Čtvrtek, 7. července 2022, 16:15Odpovědět

Pepa Smolík

Navrhuji podívat se na poslední měsíce velmi špatné služby dopravní společnosti Die Länderbahn (Trilex) na trati mezi Libercem a Varnsdorfem. Od začátku léta jezdí vlaky pozdě, často nefunguje záchod, klimatizace nebo informační systém. Někdy jsou spoje kompletně rušeny. Někdy se i stane že na vlaku není žádný průvodčí.

Pondělí, 4. července 2022, 20:53Odpovědět

Jaroslav Vlček

Gheto Ukraina. V praku u Krajského úřadu Liberec, tam každý všední večer posedává omladina, která tam popíjí alkohol, dělá nepořádek, ale na víkend je to teprve to pravé ořechové, zničené koše, všude povalujícíc se odpadky, jídlo, koloběžka Bolt hozená v Nise, elektrokolo Bolt bez předního kola. Bujará party celý víkend. Chtělo by to tam dělat kontroly od cizinecké a městské policie. Chápu, že lidé z Ukrainy to mají teď těžké, ale aby tam nezletilí a omladila dělala bordel a ničila park, jim na popularitě nepřidává. Měly by dělat prospěšky, když už nepracují.

Pondělí, 13. června 2022, 09:28Odpovědět

Tomáš Bonhard

1/3 REZONANCE
(Turnov) Výstava šesti fotografů různého zaměření působících napříč republikou zachycuje šest odlišných pocitů. Ke společné tvorbě je inspirovaly černobílé fotografie krajiny americké fotografky Sally Mann. Při sledování videa s prolínajícími se obrazy z knihy Deep South se pokusili zachytit pocit, jedno slovo, který jimi rezonovalo. To bylo pro jejich práci stěžejní a určilo osobitý směr, kterým se při fotografování vydali.
Každý tvořil samostatně, přesto ve spojení s ostatními – scházeli se a rozvíjeli své myšlenky alespoň virtuálně. Po měsících vzdálené spolupráce se autoři setkají na vernisáži ve středu 2. března 2022 od 17 hodin v Turnově, aby se postavili po boku svých rezonujících pocitů, respektive panoramatických obrazů, které rozetnuli na třetiny.
V turnovském Kulturním centru Střelnice představí Tomáš Bonhard, Radka Haumerová, Jana Hunterová, Eva Mořická, Gabriela Řeháková a Lada Válková výstavu velkoformátových panoramat, která podněcují fantazii a přesvědčí diváka o tom, že ... JAK SE DOVNITŘ VOLÁ,
TAK TO ZEVNITŘ REZONUJE ...
Výstava ve foyer KC Střelnice začne ve středu 2. března 2022 a potrvá do úterý 3. května 2022.

Úterý, 1. března 2022, 16:18Odpovědět

Juraj Valo

Dejte si pozor na věci.Jsem postarší a jel taxikem z Fugnerky na K.Háj.Kchůzi potrebuji hůl.Když jme prišli k nášmu bloku na Háji zaplatil jsem a eště vodič mi pomohl s nákupem.Bohužel hůl za 700 kč byla ve vozidle v zorném poli vodiče.Já jsem si nevšiml že zapomněl jsem hůl a ani vodič mi to nepřipomenul.No odišel aj s holí,kterou mi už ani nevátuil.Nebyl to vodič z taxi firmy.To se volá krádež.

Čtvrtek, 25. listopadu 2021, 11:56Odpovědět

Pošli tip!  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.