Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tři destinace, kde potápění stojí za to

PR článek

Letošní dovolenou u moře nechcete strávit jen nečinným poleháváním na pláži? Vydejte se za úžasným podvodním dobrodružstvím. Kam? Od toho tu jsou naše tipy. I když s potápěním zatím nemáte zkušenosti, tahle místa vás k nákupu šnorchlu přimějí.

Potápěčský ráj dostupný po celý rok

Je před vámi dovolená v Egyptě? Gratulujeme, chystáte se vypravit do oblasti proslulé mezi potápěči na celém světě. Viditelnost několik desítek metrů, absence podmořských proudů a optimální teplota vody i v zimě – tohle všechno sem každoročně vábí stovky nadšenců.Z těsné blízkosti si tu prohlédnete mnohé exotické druhy včetně dugongů. Naším tipem je Sha’ab Samadai, kde si v přirozeném prostředí zaplavete s delfíny.

To nejlepší pro seznámení s potápěním

Hledáte nejlepší potápěčský spot v Evropě? My fandíme Kypru, kam můžete vyrazit dřív než do zbytku Evropy. V lednu se zde teplota moře pohybuje okolo 16 °C, v květnu už má příjemných 21 °C. Zdejší podmínky navíc přejí začátečníkům. Do průzračných vod se doporučujeme ponořit v okolí města Paphos na jihu země. Pokročilí potápěči pak nesmí minout vrak lodi Zenobia u města Larnaka. Ta se zde v roce 1980 potopila během své první plavby a ve zdejších vodách ve skvělém stavu odpočívá doposud.

Exkluzivní vzpomínky na celý život

Co když chcete zažít něco skutečně speciálního, co se zapíše mezi vaše životní zážitky? Vyrazte na Maledivy. Tamější podmořský svět nenechá nikoho chladným. Ať už patříte mezi začátečníky, nebo ostřílené profíky, hejna barevných rybek vás nadchnou. A šance na pozorování žraloků, mořských želv i rejnoků jsou vysoké. Chtěli byste tuhle nádheru vidět na vlastní oči? Cílovou destinaci stačí zadat do vyhledávače dovolených Skrz.cz a pak už začít balit potápěčskou výbavu. Garantujeme vám, že se pod mořskou hladinu budete chtít vracet znovu a znovu.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky potápění, Evropa, Egypt, Kypr, Maledivy, Pafos

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři destinace, kde potápění stojí za to  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.