Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jaké boty tuto sezónu nosit? Módní typy pro něj i pro ni

PR článek

Projděte si módní tipy pro tuto sezónu a obujte se podle posledních trendů. Máme inspiraci pro ženy i muže! Víceúčelové polobotky do města i do práce.

Polobotky patří mezi jedny z neoblíbenějších typů obuvi. Hodí se do práce, do města a také na některé společenské události. Mimo to jsou vhodné téměř do každého počasí. Můžete je vynést do divadla v chladnějších měsících, ale i v létě k některým střihům šatů. Přes to všechno se spousta žen polobotkám s podpatkem vyhýbá. Což je velká škoda. Pro větší pohodlí a také pro větší jistotu při chůzi je vhodné zvolit boty se silným podpatkem. Podpatek nemusí být nijak vysoký. I pár centimetrů navíc může zalichotit vaší postavě. Alternativou pro silnější podpatek mohou být boty s klínkem. Pro maximální pohodlí jsou trefou do černého boty s páskem nebo jiným zapínáním. Pokud jste již zběhlí a boty na podpatku jsou vaším denním chlebem, nebojte se vysokých podpatků. Stejně jako dámy tak i pánové zajisté ocení víceúčelovost polobotek. Nemusíte mít doma desítky párů bot do města, do práce nebo ke společenské události. Často jedny elegantní polobotky pánské vynosíte téměř při každé příležitosti. Při výběru zvolte nejlépe univerzální barvy jako je černá, bílá nebo hnědá bez výrazných motivů.

Léto si žádá kvalitní sandály

Letní počasí se nezadržitelně blíží. Odkládáme teplé zimní vrstvy a schováváme teplé zimní boty. Ideální boty na léto jsou otevřené a prodyšné sandály. V sandálech se nám naše nohy nebudou tolik potit jako v botách uzavřených. Pokud navíc vybereme boty z kvalitního materiálu, nohy nám poděkují. Spousta lidí se v létě odbyde laciným sandály nebo žabkami, což není ta nejlepší cesta. Sandály za pár korun jsou často tenké a měkké, nemají dostatečnou oporu klenby a velmi rychle se mohou zničit. Tyto boty našim nohám rozhodně neprospívají. Zvlášť lidem, jež mají problémy s pohybovým aparátem. Noha se nám rychle začne deformovat, což může mít vliv i na následné bolesti zad nebo hlavy. Sáhněte raději do své peněženky a pořiďte si boty z kvalitních materiálů s pohodlnou nejlépe koženou stélkou, která podpoří klenbu. Nemusíte mít strach, že byste měli problém vybrat ty správné. Na léto se budou hodit především boty světlé nebo vzorované. Tmavé a tlumené barvy jsou vhodnější pro boty zimní.

Chcete se v zimě trochu odlišit? Zkuste glády

Vysoké černé boty se šněrováním byly dlouho spojovány hlavně s fanoušky metalu a rockové hudby. To už dnes dávno není pravda. Tyto vysoké boty s hrubou podrážkou dnes uvidíme na ženách i mužích bez ohledu na jejich hudební vkus. Mrkněte třeba na https://eobuv.cz/c/damske/polobotky/vysoke. Pánové tyto boty často kombinují s černou koženou nebo džínovou bundou. Dámy je taktéž kombinují s koženou ale i péřovou bundou. Ti z vás, kteří máte raději klasiku, můžete boty typu glády nahradit vysokým šněrovacími kozačkami. Ty mohou být o něco méně výrazné a většinou se hodí do téměř každého šatníku. I materiál kozaček je o něco pestřejší. Snadné na údržbu jsou boty ze syntetických materiálů nebo boty kožené. Pokud zvolíte správný přípravek a pravidelně o ně pečujete, měly by vám vydržet nejednu sezónu. O něco náročnější je údržba semišových bot. Při správné údržbě a použití vhodných prostředků ale mohou vydržet stejně tak dlouho.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky obuv, léto, materiál, údržba, trend

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaké boty tuto sezónu nosit? Módní typy pro něj i pro ni  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.