Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Co nosit toto léto? Recenze módních denimových kalhot a sukní pro ženy

PR článek

Léto se nezadržitelně blíží a vy ještě nemáte nachystané trendy outfity na léto? Nevadí! Na následujících řádcích si povíme, podle jakých kritérií vybírat módní sukně a džíny, abychom byly dokonalost sama. Čtěte a inspirujte se s námi!

Podle jakých kritérií vybírat sukni na léto?

Letní období je jako stvořené pro nošení šatů a sukní. Teď se zaměříme zejména na trendy sukně. Letos budou v kurzu především trapézové a plisované modely sukní. Ty pak mohou mít různou délku. V létě můžete sáhnout po kratších kouscích nebo můžete vybrat sukni z přírodního prodyšného materiálu. Sukně na léto z přírodních tkanin má i další výhody. Je nejen vysoce módní, ale také příjemná na dotek a v neposlední řadě i tzv. udržitelná. Udržitelný způsob života již akcentují největší módní značky. Je tak rozhodně z čeho vybírat! Pro inspiraci se koukněte např. i zde: https://modivo.cz/c/damske/obleceni/sukne. Volit pak můžete také denimové sukně v nejrůznějších barevných odstínech. V letošní letní sezóně budou hrát prim přírodní a pastelové tóny barev. Meruňková, krémová i světle fialová sukně tak bude tím správným řešením i pro vás. Vyhýbat se však nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Černá a bílá jsou barvy univerzální a z módy nevychází. Ženy i dívky tyto sukně snadno sladí s jakkoli barevným svrškem i s pestrobarevnými módními doplňky. Fantazii se meze nekladou. Bílá sukně pak zapadne i do celobílého outfitu. Ty budou v letošním létě přímo trhákem. K bílé sukni tak můžete vybrat i stylový sněhový tank top a outfit doladit bílým kloboukem. Budete dokonalé!       

Podle jakých parametrů se řídit při výběru dámských denimových kalhot?

Chceme-li si vybrat pohodlné a stylové dámské džíny na léto, měly bychom zvolit především správnou velikost kalhot. Nakupujete-li rády na e-shopech, vezměte si na pomoc krejčovský metr. Pečlivě pak změřte nejen obvod vašeho pasu, ale také boků. Ženy a dívky se štíhlou nebo s normální postavou ocení slim fit verze dámských kalhot. Dámy s nějakým tím kilem navíc pak mohou sáhnout po módních denimových kalhotách v regular fit verzi. V letošní letní sezóně budou in kalhoty do zvonu. Ty se do módy cyklicky vrací. Jistě si kalhoty do zvonu pamatujete nebo je znáte z fotek ze 70. let. Teď oprášily kabátek a máme je tu v novém provedení. Džínové kalhoty do zvonu můžete vybírat v módních modrých odstínech. K dispozici jsou nám však i barevné varianty džínů. V kurzu budou bílé i černé kousky, které můžete libovolně sladit s různobarevnými svršky a s pestrobarevnými módními doplňky. Volit pak můžete i svršky a doplňky se vzory a s motivy. Letos v létě budou populární ty zvířecí a květinové. Stylové džíny na léto by pak měly mít i vysoký pas. Krásně v nich totiž vynikne každá ženská figura.

S jakou obuví můžeme vhodně kombinovat sukně a džíny na léto?

K plisovaným, denimovým i trapézovým sukním můžete zvolit stylové sandály. Vybírejte modely s praktickým polstrováním. Díky němu se vyhnete otlačkům. K sukním se pak hodí i sandály na podpatcích. Hitem letošního léta budou i mladistvé sneakersy. Nižší modely nazujte ke kalhotám s rozšířenou nohavicí. Kotníčkové modely můžete zakomponovat do outfitu se sukní. Díky kratší sukni totiž vyniknou kotníkové sneakersy v celé své kráse.    

Ohodnoť článek

Štítky léto, džíny, oblečení, trend

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Co nosit toto léto? Recenze módních denimových kalhot a sukní pro ženy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.