Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

5 tipů, jak zařídit tu nejlepší oslavu

PR článek

Čeká vás rodinná oslava nebo firemní večírek? Nezoufejte, máme pro vás pár tipů, které vám celou organizaci usnadní.

1. Plán

Plán je zcela zásadní. Nejdříve začněte myšlenkovou mapou, na kterou si vypíšete, kde by se událost ideálně měla konat, jak by měly vypadat dekorace a jak byste si představovali celý program. Následně zakomponujte všechny detaily, jako je vizuál pozvánek, nápojový lístek a jídelníček.

2. Termín

Už máte hrubý náhled celého dne? Výborně! Teď přichází řada na určení termínu. Mezi nejoblíbenější a nejobvyklejší patří ty víkendové. Pro jistotu ale rozešlete pozvánky a zjistěte, zda s termínem všichni souhlasí – účastníkům také můžete dát na výběr z několika možností. Podle toho pak zamluvíte zbytek, tzn. catering, kapelu, klauna pro děti a další specialitky.

3. Místo

Místo jde ruku v ruce s termínem. Představte si například, že pořádáte oslavu uprostřed léta – to se přece nabízí například párty na střeše nebo u bazénu, že? Proto mějte otevřenou mysl a tyto dva body řešte současně.

4. Dekorace

V dnešní době si můžete vymyslet jakékoliv téma a dekorace k němu seženete velmi snadno. Ať už v kamenných obchodech, nebo na internetu. Do posledního detailu můžete doladit všechno nádobí, balónky i girlandy. Mezi parádní dekorace patří v neposlední řadě i květinová výzdoba, která je velmi efektní.

5. Jídlo a pití

Jídlo a pití jsou nedílnou součástí každé párty – pozvaní se jistě nemohou dočkat, až ochutnají všechny dobroty z menu, které se budou podávat. Možná si na sestavení a přípravu vlastního jídelního lístku nebo bufetu troufáte sami – jestliže si ale rádi ušetříte čas i pár nervů, zkuste nějakou službu poskytující catering.

TIP: Pokud jste těmi šťastnými a jste z Liberce a okolí, vyzkoušejte liberecké cateringy. Možná takové štěstí nemáte, ale to nevadí – firma Caterings vám zajistí skvělé pohoštění plné laskomin i v dalších koutech naší republiky.

Ohodnoť článek

Štítky slavnost, dekorace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

5 tipů, jak zařídit tu nejlepší oslavu  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.