Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Atraktivní bydlení v Liberci: Které lokality jsou aktuálně in?

PR článek

Sehnat hezký byt k pronájmu dnes není jen tak. Obzvlášť pokud pátráte po nějaké konkrétní lokalitě. A Liberec mezi krásná místa rozhodně patří. Kde v Liberci najdete atraktivní bydlení?

Rezidence Park Masarykova

Pokud hledáte bydlení poblíž zeleně a zároveň chcete něco krapet modernějšího, pak se vám bude líbit Rezidence Park Masarykova. Nachází se necelých 5 minut od centra města ve vilové čtvrti Lidové sady. Bytové domy jsou zasazeny do údolí Jizerského potoka. Nutno podotknout, že Liberec má přibližně 30 parků a ten, který je u Rezidence Park Masarykova, je jeden z těch největších. Právě díky propojení přírody s městským bydlením je Rezidence Park Masarykova aktuálně řazena k nejkrásnějším lokalitám v Liberci.

TIP: Možná, že při pátrání po bydlení v této rezidenci či kdekoliv jinde narazíte na fakt, že všechny byty jsou již prodané. Nezoufejte, mnoho majitelů nepochybně pořídilo nemovitost za účelem jejího pronájmu. Proto zkuste při hledání bydlení zadat do vyhledávače pronájem bytu v Liberci v kombinaci s vámi vyhlédnutou lokalitou.

Moderní rezidence Javorová

Další velmi žádanou lokalitou je rezidence Javorová. Tu najdete na rozhraní Lidových sadů a Ruprechtic a taktéž se jedná o nově vzniklé bydlení. V bytovém domě se nachází pouze 12 exkluzivních bytových jednotek a každá je trochu jiná. Je tedy zřejmé, že bydlení v této rezidenci bude nákladnější. Hodí se zejména pro ty, kteří si potrpí na moderní design, a to jak přímo v bytě, tak i v okolí domu. To totiž zdobí nádherné okrasné keře a zahrady.

Bydlení Na Kopečku

Hledáte-li moderní byt, který bude přímo v srdci centra Liberce, pak vás jistě zaujme bydlení Na Kopečku. Poblíž najdete plnou občanskou vybavenost, historické centrum i nemalé množství kaváren a restaurací. Sportovně založení jedinci ocení také plavecký bazén, který je, co by kamenem dohodil od bytového domu. Velkou předností je energeticky úsporné řešení jednotlivých bytů a stejně tak i moderní architektura. Tento komplex je stále ve fázi výstavby, není tedy možné se ihned nastěhovat. Nicméně pokud toužíte po novém bydlení, na které příliš nespěcháte, je tu ještě pár volných bytů.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky bydlení, Liberec, residence, bytový dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Atraktivní bydlení v Liberci: Které lokality jsou aktuálně in?  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.