Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

14+1 informací, které musíte znát, než si pořídíte venkovní rolety

Zvažujete pořízení venkovního stínění? Tady je 15+1 základních informací, které rozhodně potřebujete vědět o venkovních roletách.

  1. Venkovní rolety regulují světlo – to je samozřejmě jejich primární funkce. Podle natočení lamel si sami určíte intenzitu světla v místnosti.
  2. Zatemňují pokoje. Konečně se vyspíte, i kdyby vám přímo před oknem svítila pouliční lampa s halogenovými žárovkami.
  3. Odhlučňují místnosti. Slyšíte to ticho? Ruch ulice může pokračovat i v noci, ale vy si poklidně odpočívá
  4. Zabraňují přehřívání pokojů. Hliníkový povrch lamel vyplněný polyuretanovou pěnou odrazí nebo pohltí většinu tepla, které se nemá šanci dostat přes okno dovnitř.
  5. Díky těmto schopnostem dovedou snížit teplotu v domě či bytě, klimatizaci proto nepotřebujete. Vystačíte si s roletami.
  6. Izolují teplo uvnitř domu, čímž šetří výdaje za vytápění. Takovou úsporu alespoň garantují venkovní rolety Minirol od výrobce BUILDING Shutter Systems.
  7. Prodlužují životnost oken a okenních rámů. Díky venkovním roletám na ně totiž přírodní vlivy (slunce, mráz či vítr) působí jen omezeně.
  8. sobí jako zábrana proti zlodějům. Jen málokterý zloděj má takovou odvahu probíjet se uzamčenými lamelami, když soused vedle má otevřenou ventilaci.
  9. Lze je ovládat manuálně, ale i elektronicky na dálkové ovládání.
  10. Snadno je skrze aplikaci napojíte na svou chytrou domácnost. Z mobilního telefonu pak ovládáte odkudkoliv nejen venkovní stínění, ale i větrání, osvětlení či topení.
  11. edokenní rolety lze nainstalovat i bez velkých zásahů do fasády. Vrtání ani poškozené omítky se tak nemusíte obávat.
  12. Box zaomítacích rolet zabudujete do překladu. To je ideální varianta v případě, že teprve plánujete stavět.
  13. Dotace Zelená úsporám vám přispěje na venkovní rolety až 50 tisíc korun.

  1. Venkovní rolety si lze pořídit rovnou i se sítěmi do oken. Problém se všetečnými mouchami a nočními nálety komárů je vyřešen.
  2. V nabídce výrobců venkovních rolet – například i u české značky Minirol – najdete nepřeberné množství barevných variant i dřevěných dekorů. Snadno tak najdete odstín rolet, který bude skvěle ladit s fasádou i třeba zahradním domkem.

Myslíte, že by venkovní rolety našly u vás doma své místo? Navštivte stránky některého z prodejců venkovního stínění a zjistěte toho o tomto produktu ještě více.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

14+1 informací, které musíte znát, než si pořídíte venkovní rolety  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.