Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ztenčení skla s nejodolnější povrchovou úpravou

PR článek

Moderní technologie umožňuje dnes nejenom optimální vidění, ale i maximální odolnost a estetický vzhled. Představujeme ztenčená skla, která přináší řadu výhod oproti standartním sklům, které běžně nosíme.

Co jsou to ztenčená skla?

Ztenčená skla jsou podle oční optiky dioptra optik inovativní materiál, který se v posledních letech stal velmi populárním. Jedná se o skla, která byla zpracována tak, aby byla extrémně tenká a lehká, zatímco zachovávají svou pevnost a funkčnost. V tuto chvíli by měli zbystřit nositelé brýlí, kteří mají silné dioptrie, osoby, které žijí aktivní životní styl nebo řidiči, kteří prosedí za volantem nemálo ze svého času.

Výhody a zase jen výhody ztenčení skel

Hlavní výhodou ztenčených skel je jejich nízká hmotnost a tenkost, což znamená, že mohou být použita v mnoha situacích, kde by tradiční skla byla příliš těžká nebo silná.

Výhodou ztenčených skel je jejich odolnost vůči poškrábání a prasknutí, což zvyšuje jejich životnost a snižuje náklady na údržbu. Tato skla mohou být také upravena na různé typy, jako je ochrana proti UV záření, zlepšení odolnosti proti námraze, poškrábání nebo antireflex. Tato skla odráží záblesky a nepříjemné odlesky, což z nich činí ideální volbu pro ty, kteří tráví hodně času venku, za volantem nebo u počítače. Velmi zásadním faktorem je tenký profil skel, díky tomu lze mít modernější a atraktivnější obroučky. Lidé s vysokou hodnotou dioptrií tak konečně nemusí být limitovaní při výběru brýlových obrub a mohou sáhnout po tom, co se jim skutečně líbí.

Vzhledem k těmto vlastnostem jsou ztenčená skla stále více oblíbenou volbou.

Ohodnoť článek

Štítky sklo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ztenčení skla s nejodolnější povrchovou úpravou  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.