Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pořiďte si auto svých snů. Jak na to?

PR článek

Lamborghini, Audi, Porsche nebo i „obyčejný“ bavorák. Každý si své vysněné vozidlo představuje jinak. Je ale několik způsobů, jak se takový sen může stát realitou. Pojďte se s námi podívat na tipy, díky kterým se vám o fantastickém autě nemusí jen zdát.

Půjčky se nebojte

Nejrychlejším způsobem, jak v dnešní době přijít k penězům, je půjčka. Není na tom nic špatného – auta jsou, stejně jako například nemovitosti, drahou investicí. Když už si na vůz tedy půjčíte, měli byste se dívat především na jeho kvalitu a koupit ten, který se vám dlouhodobě vyplatí. A samozřejmě také ten, který se vám bude líbit i vzhledově. Zkrátka, když už pořizujete auto, tak pořádné!

Mít rezervu je základ

Než se pustíte do nákupu, stanovte si dosažitelnou cílovou částku, kterou chcete před pořízením půjčky naspořit. Vše důkladně propočítejte, abyste po zaplacení automobilu nezůstali na mizině. Vytvořte si podrobnou tabulku veškerých příjmů a výdajů, a to za posledních několik měsíců. Tak zjistíte, na čem můžete pro zachování zdravého rozpočtu ušetřit – pokud často jíte v restauracích, omezte například to. Díky

Kdo šetří, má na auto

Možná si říkáte, že na auto snů se svým příjmem v životě nedosáhnete. Zkuste se ale spíše zeptat sami sebe, jak moc vůz chcete nebo potřebujete a co všechno jste pro to schopni udělat – například šetřit. Místo investice do bazénu se tento rok zaměřte na šetření pořádne částky peněz. Řekněme, že si každý den po práci dáte jedno či dvě piva, celkovou útratu tedy stanovme na průměrných 80 Kč. Pracovních dnů je v roce zhruba 250. Pokud byste opravdu poctivě po každém pracovním dnu zaplatili 80 korun za „jedno“, ročně tak utratíte 20 000 Kč jen za popracovní pivo. A co teprve, kdybyste začali šetřit i na jiných věcech?

Vedlejší příjem

K dosažení cílové částky pro finanční rezervu vám kromě systematického spoření a uskromnění pomůže také vedlejší příjem. Může se jednat o pasivní, který vám vynáší peníze například z pronájmu nemovitosti či investování, nebo o aktivní, jako je třeba brigádničení a podnikání. Pak už je jen na vás, jak velký obnos dáte na stranu ke spoření.

Ohodnoť článek

Štítky peníze, investice, nemovitost, pivo, pracovní den, spoření, Lamborghini, Audi, Porsche, BMW

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pořiďte si auto svých snů. Jak na to?  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.