Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sportu zdar aneb fandíme aktivnímu stylu!

PR článek

Celodenní výlet nebo delší procházka jsou jistě velmi příjemnou kratochvílí. Ať už s partnerem, přáteli, či jen tak o samotě, rozhodně prospěje každému. Chutná svačina, funkční a praktické oblečení, dobrá nálada a také správné boty jsou ke sportovně laděné události povinností. Které boty se do sportovní módy hodí nejvíce? A jaký materiál vám zajistí pohodlí a prodyšnost po celý den? Na to se právě teď zaměříme!

Nejideálnější obuví pro aktivní volný čas jsou sportovní tenisky. Jejich podešev je pohodlná a tlumí otřesy při došlapu, takže v nich můžete nachodit nějaký ten kilometr. Tenisky na sport by měly být také prodyšné a efektivně odvádět vlhkost z nohou. Pokud vám počasí zrovna nepřeje, sáhněte raději po teniskách s nepromokavou membránou, která pomůže udržet vaše nohy v suchu. A podrážka? Ta by neměla být hladká, ale hezky se vzorkem, aby vám nohy při vašich aktivitách nepodkluzovaly.

Jaký styl je ten váš?

Jak pánské, tak i dámské sportovní tenisky si můžete vybrat z různých druhů. Klasické šněrovací tenisky si můžete upravit tak, aby perfektně sedly vašim nohám. Nebo se můžete zaměřit na tenisky bez tkaniček, které díky pružnému materiálu stačí pouze nazout, a nemusíte tak věnovat čas zdlouhavému zavazování. Spousta výletníků také upřednostňuje tenisky na suchý zip či tenisky se šněrováním na pružnou gumičku, díky níž boty nemusíte vázat.

Barvy i ve sportovním stylu

Tenisky upotřebíte na túry i běhání. Můžete v nich ale také strávit celý den pochůzkami po městě. Budete v pohodlí a diskomfort vám bude cizí. A jaký sportovní outfit vynést ven? Pokud chcete na své letní dovolené poznávat město a památky a toužíte být v pohodlí i trendy zároveň, zkuste barvy. Bílé tenisky s příměsí pastelových barev, bílé kraťasy, tričko a lehká džínová bunda v jednom z odstínů na botách vám pomohou zvládnout celodenní pochůzky i případnou zastávku v restauraci bez problému.

Zdroj: Rieker

Pánové mohou do přírody vsadit na klasiku a nazout pánské sportovní tenisky v tmavě modrém odstínu, funkční kalhoty ve stejných barvách a vínovou sportovní bundu. Jednoduchá, ale vkusná kombinace. Nezapomeňte také na klasické černé tenisky. Ty můžete nazout k čemukoli.

Výbavu na aktivní odpočinek si můžete rozšířit také na Rieker-eshop.cz. Jak sportovní tenisky, tak i sportovní kotníkové boty jsou nezbytností. Protáhněte své tělo a nohy a užijte si výlet v pohodlí a s dobrou náladou!

Ohodnoť článek

Foto Rieker

Štítky tenisky, styl, obuv, trend

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sportu zdar aneb fandíme aktivnímu stylu!  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.