Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hypotéka v Německu na nemovitost v Čechách: Výhody od Sparkasse

PR článek

S rychlými změnami na finančních trzích je důležité najít efektivní způsoby správy úspor a investic. Sparkasse přichází s atraktivními finančními produkty pro občany ČR, jako jsou hypotéky s fixací až na 10 let a půjčky pokrývající až 90 % kupní hodnoty nemovitosti.

Výhodná hypotéka v EUR

Jedním z hlavních benefitů Sparkasse je hypotéka v EUR, která je ideální pro lidi s příjmy v této měně. Hypotéka v eurech poskytuje stabilitu a ochranu proti měnovým výkyvům, a navíc má často nižší úrokové sazby než v ČR. Sparkasse Oberlausitz-Niederschlesien se zaměřuje na transparentní podmínky a individuální přístup, což klientům umožňuje získat řešení přizpůsobena jejich potřebám.

Možnosti refinancování

Sparkasse také přináší možnost refinancovat stávající hypotéku, což je výhodné zejména na konci fixace úrokové sazby v ČR pro klienty s příjmy v eurech. Kromě toho poskytuje renovační úvěry pro rekonstrukce nemovitostí.

Investiční příležitosti s německými odborníky

Sparkasse nabízí investiční spoření pro klienty, kteří chtějí zhodnotit své úspory. Investování do fondů prostřednictvím německé banky zajišťuje bezpečnost a spolehlivost díky přísné regulaci a dlouhodobé důvěryhodnosti německého finančního trhu. Sparkasse disponuje týmem zkušených finančních poradců, kteří pomáhají klientům s výběrem optimálních investičních nástrojů.

Německá státní podpora pro ještě lepší zhodnocení investice

Pro ty, kteří denně dojíždějí za prací do Německa, nabízí Sparkasse produkty jako důchodové spoření (Riester-Rente, bAV) a stavební spoření se státní podporou. Tyto produkty kombinují výhodné úroky, státní příspěvky, příspěvky od zaměstnavatele a daňové úlevy, což umožňuje efektivní spoření.

Benefity které přináší Sparkasse Oberlausitz-Niederschlesien

Sparkasse Oberlausitz-Niederschlesien se vyznačuje prvotřídními a v každém směru jasnými službami, které pokrývají různé potřeby klientů. Blízkost německo-české hranice usnadňuje přístup k pobočkám a službám banky. Jako součást silné finanční skupiny Sparkasse s více než 200letou historií, která od roku 2005 působí i v ČR (v Liberci otevřela jednu ze svých kanceláří v roce 2008), je Sparkasse Oberlausitz-Niederschlesien spolehlivým partnerem pro české klienty.

Sparkasse Oberlausitz-Niederschlesien poskytuje výhodné hypotéky, efektivní zhodnocení úspor prostřednictvím investičního spoření a výhody státní podpory pro ty, kteří pravidelně cestují mezi Neměckem a Českem. Je to ideální volba pro všechny vaše finanční potřeby. Podrobné informace naleznete na: https://www.sparkasse-oberlausitz-niederschlesien.de/cs/home.html

Ohodnoť článek

Štítky Česko, Německo, nemovitost, spoření, hypoteční úvěr, Sparkasse, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hypotéka v Německu na nemovitost v Čechách: Výhody od Sparkasse  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.