Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dynamicky rozvíjející se Drbna shání posily do obchodního týmu

Nebaví vás stereotypní zaměstnání ve sterilním prostředí? Cítíte se dobře v přátelském kolektivu, který táhne za stejný konec provazu? Láká vás práce v atraktivním segmentu reklamy? Drbna shání do týmu nové obchodníky… a právě to je šance pro vás!

„Hledáme především kolegy, kteří mají tah na branku a kteří kopou za společný tým. Máme jedinečnou firemní kulturu, která je postavená na profesionalitě a zároveň přátelství, kdy víme, že se na sebe můžeme navzájem spolehnout. Každého kolegy si vážíme a umožňujeme mu osobní růst – jinými slovy, zatímco v některých médiích jste věčně na druhé koleji, u nás se poměrně rychle můžete stát jedničkou,“ říká Libor Matoušek, jednatel společnosti Trima News, která Drbny provozuje.

Drbna je moderní zpravodajské médium, které se dynamicky rozvíjí. Postupně se rozšiřuje po celé republice, přičemž nejstarším projektem je Budějcká Drbna, která se rychle stala jihočeskou on-line jedničkou. Dnes se redakce Drben nacházejí také v Praze, Brně, Plzni, Liberci, Olomouci, Jihlavě, Hradci Králové a Karlových Varech. 

Drbna se snaží kráčet vlastní cestou, byť samozřejmě ctí novinářskou etiku. Na rozdíl od některých jiných médií není zkostnatělá, ale plná energie, což platí i o samotných zaměstnancích a vedení firmy, která má čitelnou strukturu majitelů. 

Drbna

Pošli nám něco o sobě

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky Drbna, Liberecká Drbna, obchod, tým, kolegové, posila, Drbna.cz, Praha, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamicky rozvíjející se Drbna shání posily do obchodního týmu  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.