Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Volby rozhodne Liberec

PR článek

Volby rozhodne Liberec. Nejen svým počtem obyvatel nebo tím, že se tu hodně voličů chystá k volbám. Je to trochu složitější a velkou roli v tom celém hrají ti, kteří by mohli volit SPOLU. Myslím tím SPOLU (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL) a upozorňuji na to, protože tu máme bohužel dvě koalice, které se jmenují skoro stejně.

Na první pohled to vypadá na boj Losny a Mažňáka. Nechám na každém z Vás, kdo je kdo. Z výzkumů už dnes víme, že ANO a SLK zápasí o podobný počet hlasů, který ale nebude stačit na sestavení jednobarevné vlády. Bude se hledat kompromis a spojenci.

Když jsme sestavovali kandidátku SPOLU pro Liberecký kraj, chtěli jsme zajistit, že žádný z hlasů nepropadne. Před čtyřmi lety totiž několik tisíc hlasů pravostředových voličů zůstalo před hranicí nutnou ke sčítání a to byla velká škoda.

To ale k úspěchu nestačí. Umíme to lépe. Máme totiž odvahu dělat odvážná rozhodnutí. SPOLU má “drive”, energii a vizi. Věříme technologiím a inovacím. Liberecký kraj v nich má tradici, která se opírá nejen o naši univerzitu, ale i výjimečné talenty, a skvělou strategickou polohou na trojmezí. Víc než jiné kraje máme to, co potřebujeme k vytvoření nového Silicon Valley.

Hlasy pro SPOLU znamenají, že kraj se bude moci rozvíjet s větší dynamikou, rychleji. Že přijdou noví a přesto zkušení lidé. Že šanci dostanou mladí a celá řada žen, které máme v čele kandidátky.

Recept na lepší budoucnost není nic složitého: Udržet dobré životní prostředí, vědět, že že peníze do kraje přinese (vedle firem) cestovní ruch a že náš kraj musí být nadále vnímán jako kraj, kde se žije zdravě.

Pokud jste již SPOLU volili, máte teď šanci dát svému kraji novou energii, kterou potřebuje. Nepochybně příští léta přinesou změny a na ty my umíme reagovat.

SPOLU to umíme lépe.

Váš

Edvard Kožušník


Zadavatel/zpracovatel: SPOLU pro Liberecký kraj (ODS, TOP 09, KDU-ČSL)

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky volby, liberecký kraj, spolu, kožušník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslav Macháček

Fuck ODS !!!

Pondělí, 9. září 2024, 17:32Odpovědět

Volby rozhodne Liberec  |  Blogy a komentáře  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.