Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Startujeme soutěž o Drbňátko měsíce. Maminky vyhrají dárkové tašky od dm

Liberecká Drbna si ve spolupráci s Krajskou nemocnicí v Liberci a společností dm drogerie markt připravila novou pravidelnou soutěž. Čtenáři našeho webu budou moci každý měsíc vybrat Drbňátko měsíce. Jsou roztomilá a váš hlas by si jistě zasloužily všechny, ceny právě od dm drogerie markt ale vyhrají tři s nejvíce hlasy.

Od společnosti dm drogerie markt Česká republika získají tři drbňátka s největším počtem hlasů dárkové balíčky v hodnotě 2000, 1500 a 1000 korun.

Teď v listopadu se ještě nehlasuje, galerii v listopadu narozených miminek umístíme na web na začátku prosince. Všem miminkám přejeme, ať se jim na tom našem světě líbí, a maminkám a Krajské nemocnici Liberec děkujeme za spolupráci!

V případě zájmu o zařazení do soutěže zašlete fotografii miminka z liberecké porodnice na adresu drbnatko@libereckadrbna.cz. 

Autoři | Foto Budějcká Drbna

Štítky drbňátko, drbňátko měsíce, nemocnice, nemocnice liberec, dm, dm drogerie, dm dorgerie markt, soutěž, Dm-drogerie markt, Krajská nemocnice Liberec, Drbna.cz, Česko

Startujeme soutěž o Drbňátko měsíce. Maminky vyhrají dárkové tašky od dm  |  Drbňátko měsíce  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.